IGN: saffers
Duben
V dubnu jsme zase přidali pár nových map. Mezi první patří AcientRome na Murderu, další byly Camping, Skool, Atlantis a Mines.
Mapa AcientRome
Velikonoce byly za dveřmi, tak jsme také tématicky upravili mapy a přidali různé kity apod., které s nimi souviseli. V neposlední řadě se jednalo o tématickou mapu na TheBridge.
Velikonoční hlavní lobby
Velikonoční mapa na TheBridge
I tento měsíc proběhlo mnoho drobných novinek, například přidávání lore na předmět na Survivalu, nové seznamy nejlepších hráčů na Castaway nebo i nové tagy.
IGN: saffers
Květen
Nyní se dostáváme prakticky k nedávným novinkám. Vzhledem k tomu, že jsem v květnu neměl tolik času, tak nedošlo k mnoha velkým změnám, ale nedá se říci, že by se na serveru nic nezměnilo - těch menších bylo více než dost. Mohu tedy začít například novým lobby na serveru Skiny od builderky @xSadBejbyy.
Nové lobby na serveru Skiny
Dále vyšel Minecraft 1.14, tak jsme hned, jak to bylo možné aktualizovali Vanilla server, díky čemu jsme přišli i na několik neduhů této verze v její ranné fázi - načítání mapy bylo velmi pomalé a extrémně vytěžovalo server. Ve verzi 1.14.2, která tam je nyní se to již razantně zlepšilo, ale stále to není v takovém stavu, aby bylo možné aktualizovat další servery bez dopadu na jejich plynulost. Mezi další drobnější novinky patřilo přidání dalších předmětů v crates na SkyPvP nebo třeba nové předpřipravené stavby na BuildCreativu a mapy na Parkouru. Byl také navýšen maximální počet subzón v residenci na Survivalu nebo jsme přidali doplněk SlimefunOres na TechnicSurvival.
I v květnu se buildeři a někteří hráči činili a postavili nám několik nových map na Murder. Mezi ně patří mapa Archives, Base, Horror a City.
Nové mapy na Murderu
Příspěvek je sice o dost delší, než ten předešlý, za což se líným čtenářům omlouvám, ale snad jsem shrnul ty nejpodstatnější věci.
Taktéž bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří u nás tráví svůj volný čas, všem členům našeho týmu, kteří trpělivě odpovídají na někdy i neidentifikovatelné dotazy hráčů, řeší jejich problémy a nahlášení nebo i nám pomáhají s přidáváním novinek.
Věřím, že příští květen zase oslavíme další rok a budeme znovu vzpomínat, co se za tu dobu událo.
Děkuji všem :)
Tento milník - 5 let oslavíme spolu s operátorem RandomJmeno na jeho 12 hodinovém streamu. Hráči se tedy mohou těšit na různé eventy o super ceny nebo i hovory s členy AT v přímém přenosu. Více informací naleznete zde.
IGN: DominikCZ_19
IGN: GejmronCZ
Tak a zase rok zanámi. Pěkný, jen mě mrzí, že ty Wizardi neměli moc popularity...kdyby tam byla (úplně) jiná verze té minihry, tak se určitě hraje více a nevytěžuje tolik FPS. :/
Takže @saffers... gratuluju k tomu, že si vydržel s námi i další rok a nezhroutil ses pod nátlakem retardovaných otázek a otravných dětí :D
Neboj, já tě budu otravovat dál Jen asi ne tak často. (možná ještě častěji XD)
Přeju všem, co to dočetli až sem pěkný nový rok a hodně nervů na nováčky. GG!
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: tophx_
Tak to je úžasné, v ATeamu jsem 4 roky.
Ale server znám téměř od začátku.
Veřím že uvidíme i příspévek 8 let a více..
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz