IGN: saffers
Zdravím, již minimálně 2× jsem ti to psal na email. Parcelu potřebuješ obnovit z konkrétního data - zálohu, co potřebuješ sice mám, ale dosud jsem ji nenašel (takto staré zálohy kvůli jejich obrovské velikosti jsou rozděleny na několika desítek HDD a z toho důvodu nemám všechny disky k dispozici - jelikož to není běžně reálné a také při případné katastrofě bych přišel o všechny zálohy najednou). Protože v předešlé ani následující záloze na tvé parcele nic není, tak ti bohužel nemohu obnovit ani rozpracovanou stavbu.
Samozřejmě tě ale mám napsaného v seznamu pro obnovu ze záloh.
IGN: Diamond_Boy
Vyrvin911 said:Vidím no, ale mě by zajímalo proč mito vůbec promazalo parcelu na prvním místě? Promazala se mi parcela taky jednou dávno, kvůli neaktivitě nebo co?
Keď si neaktívny na serveri Creativu viac ako pol roka tak sa ti parcela automaticky zmaže.
VIP ● Diamond_Boy
IGN: Vyrvin2
Diamond_Boy said:Vyrvin911 said:Vidím no, ale mě by zajímalo proč mito vůbec promazalo parcelu na prvním místě? Promazala se mi parcela taky jednou dávno, kvůli neaktivitě nebo co?
Keď si neaktívny na serveri Creativu viac ako pol roka tak sa ti parcela automaticky zmaže.
Vidím, ale když se mi to smazalo tak to jsem byl neaktivní jen měsíc.
saffers said:Zdravím, již minimálně 2× jsem ti to psal na email. Parcelu potřebuješ obnovit z konkrétního data - zálohu, co potřebuješ sice mám, ale dosud jsem ji nenašel (takto staré zálohy kvůli jejich obrovské velikosti jsou rozděleny na několika desítek HDD a z toho důvodu nemám všechny disky k dispozici - jelikož to není běžně reálné a také při případné katastrofě bych přišel o všechny zálohy najednou). Protože v předešlé ani následující záloze na tvé parcele nic není, tak ti bohužel nemohu obnovit ani rozpracovanou stavbu.
Samozřejmě tě ale mám napsaného v seznamu pro obnovu ze záloh.
Počkat na jakej nick tu zálohu hledáš? Na "Vyrvin" nebo "Vyrvin911" ? protože můj nick na MC je Vyrvin jenom tady se mi nejde přihlásit na starší účet jenom s Vyrvin
TomasC said: Saffers ti psal že potřebuje od tebe datum, kdy jsi tu parcelu ještě měl. Sice pochybuju že si to pamatuješ ale jak již výše psal saff, pak neni možné ti parcelu vrátit.
Wtf? Vždyť jsem mu to datum napsal. Ale dobre no, pošlu ho zde ještě jednou. Znám ho z toho screenshotu.
2018.07.23