Ban • Minicraft.cz

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Unban v této chvíli není na místě. Bylo by to celkem nefér oproti hráčům, co také dostali ban za ,,něco". Pokud dáme unban jednomu za omluvu, tak se najednou bude omlouvat každý s očekáváním, že dostane unban. Jsem sice keamovi vděčný za to, že nahlašuje hráče s cheaty, ale to dělá hlavně pro sebe, aby mohl hrát fér společně s jinými hráči, co se nehonosí jejich všemocnou killaurou, ale pokud ti je i dobrý pocit málo, můžeme zavést za nahlašování hráčů určitý zisk coinů, 1 hráč (s cheaty) = 100 coinů.. Alespoň hráče navnadíme, aby nahlašovali cheatující hráče :D Když si řeknu, že keam už natočil kolem 300 cheaterů, tak by si mohl nafarmit pěkný obnos coinů :D

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Tak určite by sa Keamovi peniaze hodili keďže chodí často na SkyPvP.

Idontknow
VIP

103 postů
6 reputace

IGN: Ary_CZ
Od Idontknow » přes 9 let

Zdravím Nighte, máš velmi dobrý nápad dávat za nahlašování coiny. Za nahlášení hráčů na fóru bych dal 100 coinů a za nahlašování ve hře bych dával 50 coinů.

Hellou

Can you hear me?

laugh

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 9 let

@Ary_CZ to je blbost, protoze by hraci vse nechavali na vecer na forum a ten hacker by zabil víc lidí a navíc je to pro AT výhodnější že to vyřeší na místě a nemusí prohledávat důkazy.

MFCZE

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zase by se určitě někdo našel, kdo by si zakládal účty, které by nahlašoval jen pro coiny. Za mě by měly odměny zůstat jen u nahlášování chyb.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram