IGN: FrozenGame
Zdravím chcel by som sa vyjadriť tomuto všetkému čo tu odznelo. Neviem či si pozeral vlákno kde som nahlásil Hackerov ale myslíš si že mám čas upravovať fotky ? Jasne tam je videť čistý screen ako u ostatných. Alebo ako som nahlasoval bugy v parkúre myslíš že keby mam ka tak by som nebol na fórku a nestrácam čas a idem hackovať. Samozrejme chcem aby sa to nejak vyriešilo. A ešte k tomutu: "To jak si psal, že tě hitl první tak ano ale párkrát si hitl i ty." Nič zvláštne on hitne mňa ja hitnem jeho . "Další věc to hitování 2 hráčů zároven. Hitoval si v určitém radiusu ale to je normální." Hitoval si v určitém radiusu ale to je normální. Divnější bylo, že jeden šel z leva a ten druhý mu šel na proti. Stihl si hitnout oba." Tento okamžik si dobre pametám až moc dobre bolo to takto: Hitoval som jedného hráča a ten druhý hráč bol za mňou on pribehol a začal hitovať toho ktorého som ja hitoval a samozrejme meč má tiež nejaký ten knotback takže sme ho odrazili ale potom bol pri mne blišie hráč ktorý ho hitoval takže som ho začal hitovať. "Nejsem stroj." Stroj sa môže taktiež mýliť.
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, pokud to chceš už vyřešit, tak si mě přidej na skype: MrLemonCZ a podíváme se, jestli něco máš nebo ne. Další přesvědčování typu ,,Alebo ako som nahlasoval bugy v parkúre myslíš že keby mam ka tak by som nebyl na forku a nestrácam čas a idem hackovat." tu nechci. Nechci ani žádné další slohovky. Prostě mi dáš na skype sdílko a jestli něco najdu, tak ban zůstává. Dál to to nehodlám řešit. Každý si může psát cokoli ale budou to jen nějaké teorie, které tu zatím nemají žádné důkazy. Ještě vlákno nezamykám.
IGN: KevinekHD
Odpusť si to "si strčte viete kam..." prosím tě. Určitě nikdo není zvědavý na tvé hloupé vyjadřování. Dále tento způsob lze udělat a to tak, že dotyčný, kterému bude prohlížen počítač musí souhlasit. Také se to dá na TeamVieweru ukončit, takže pokud by dělal něco, co by neměl. Mohl bys to ukončit. Tudíž by nic neporušoval a pokud vím, tak je to trestné téhdy, kdy s tím dotyčný nesouhlasí. Nevím, jak to chcete vyřešit, ale odmítáš jakoukoli spolupráci, kterou ti Lemon navrhl. To už něco dokazuje ;)