FUN Creative 2 • Minicraft.cz

Deleted
Hráč

37 postů
16 reputace

IGN: ItzMatthewCZ
Od Deleted » přes 7 let

Určitě skvělý nápad.FUN je jednoznačně přeplněn a myslím,že by se takto snížili lagy.

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 7 let

Zdravím, druhý Fun je blbost. Nikdo z AT nebude chtít hlídat 2 servery, na které potřebujeme alespoň 3 členy AT(Někdy i více, známe Glena aspol.). Nyní vám přeložím slovo "Fun" od AT.

Fun = Plný server lidí, kteří se neumí chovat. Věčně zaspamované a každé druhé slovo je nadávka. 

Snad tohle stačí.

Moralizujeme společnost

STAREJ PROFIL !!!
Hráč

43 postů
28 reputace

IGN: ZadrYch
Od STAREJ PROFIL !!! » přes 7 let

Promazat neaktivní parcely není špatný nápad. Snížilo by to aspoň lagy. Bohužel to by se muselo dělat každej měsíc. Protože každej typickej hráč na Fun má tak 2 a víc parcel.

STAREJ PROFIL !!! Nový: Shyzo

snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 7 let

Já bych se toho s radostí ujmul.

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 7 let

@GalaxyNuqii OK můžeš začít :DD

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 7 let
Zdravím, jelikož na FC se objevilo i přes 150 hráčů a server běžel v pohodě, hlavním problém lagů v poslední době je nábytek. Bohužel jsme dostatečně neodhadli kolik hráčů ho bude využívat. Každý kus je složen z několika i desítek armorstandů a jakmile je načteno okolo 200 kusů nábytku, začne se to projevovat na serveru a to by druhý FC stejně nevyřešil, protože by to dopadlo stejně. Aktuálně tedy zbývá dostatečně omezit počet kusů nábytků tak aby to moc neomezilo hráče a zároveň aby server stíhal, případně nábytek na FC zrušit úplně (to by se zase nelíbilo hráčům, kteří si na to zvykli a nenechají si sebrat výhodu se kterou už počítají).

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 7 let

Tak pokud jim to laguje server tak si budou muset zvyknout, že nemůžou mít všecko. Ten nábytek není zas tak úžasnej, aby to nemohla banda děcek překousnout.

Odeslaný screenshot obrázek

STAREJ PROFIL !!!
Hráč

43 postů
28 reputace

IGN: ZadrYch
Od STAREJ PROFIL !!! » přes 7 let

Zrušil bych majetek, stejně je k ničemu. Dalo se žít i před tím, dá se žít bez majetku. Takže prosím o zrušení Majetku. Děkuji

STAREJ PROFIL !!! Nový: Shyzo