žádost o unban • Minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

V poslední větě, kterou jsem napsal, je slovo "ti", takže ti dáme vědět, až se rozhodneme. To znamená, že buď tě informujeme zprávou, ale spíš to napíšeme sem do toho vlákna, ať nepřijde vniveč. Dále jsi podla žádost o unban kdybychom ho zamítli, tak si myslím, že ti to dojde taky.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 7 let

Členové AT mají stejný názor jako já. Nechám vyjádřit ještě zbytek členů a vedení serveru, což už nejspíše potrvá do příštího rána. Prozatim ti unban zamítám.

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

IGN: BlueFoxCZ
Od BlueFoxCZ » přes 7 let

Můžeš my říci aspo%n 2 důvody proč mi byl unban zamítnut hacky nemám tak co řešit -_-

#Okenáři

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

Tak co bude mi udělen unban ?

PS:žádám o prohledání pc :)

#Okenáři

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN:
Od Deleted_4347 » přes 7 let

Zdravím, viděl jsem jak cheatuješ tak nevím proč ti máme prohledat počítač, když je jasně vidět, že hituješ i hráče za sebou. Na unban teď můžeš zapomenout. Neříkám, že je to definitivní rozhodnutí, ale myslím, že ten unban nedostaneš. 

Tl4pp3t_CZ_LP
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: TheOndrasekPvP
Od Tl4pp3t_CZ_LP » přes 7 let

Prosím o unban na jméno mega_player11. Já jsem s ním hrál a nemá hacky protože, měl lag tak on mě hitl sranou ale, napsal že má lag. Tak věřím že mega_player11 nemá hacky.

Díky za přečtení mého názoru.

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

@TomasC tak co už jsi se zeptal všech ? když ano tak mi řekni jaký je verdikt + důvod proč mi neche nikdo prohledat pc to jsou ti admini pravdu tak lenivý ?

#Okenáři

IohannesPrimus
Hráč

240 postů
45 reputace

IGN: IohannesPrimus
Od IohannesPrimus » přes 7 let

Už za tu gramatiku si ten unban nezaslouží. A megaplayer, to je teprve materiál...

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

@lohannesPrimus jakou gramatiku vše je zprávně napsáno :)

Ty jsi tu asi nový tak tě tu vítám 

#Okenáři

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

Jak mám dokázat že hacky nemám a ani jsem neměl..A nemáte ani normalní důkazy.Viděli jste někdy hrat pvp marwexe nebo ridera taky to umí dobře ale kvuli tomu že natáčí víte že nemají hacky -_- a co ja..Ja nenatáčím a ani si nechcete ověřit jestli mám hacky nebo ne.@TomasC sám řikal Źe může udělat chybu

#Okenáři