IGN: TomasC
V poslední větě, kterou jsem napsal, je slovo "ti", takže ti dáme vědět, až se rozhodneme. To znamená, že buď tě informujeme zprávou, ale spíš to napíšeme sem do toho vlákna, ať nepřijde vniveč. Dále jsi podla žádost o unban kdybychom ho zamítli, tak si myslím, že ti to dojde taky.
IGN:
Zdravím, viděl jsem jak cheatuješ tak nevím proč ti máme prohledat počítač, když je jasně vidět, že hituješ i hráče za sebou. Na unban teď můžeš zapomenout. Neříkám, že je to definitivní rozhodnutí, ale myslím, že ten unban nedostaneš.
IGN: TheOndrasekPvP
Prosím o unban na jméno mega_player11. Já jsem s ním hrál a nemá hacky protože, měl lag tak on mě hitl sranou ale, napsal že má lag. Tak věřím že mega_player11 nemá hacky.
Díky za přečtení mého názoru.
IGN: IohannesPrimus
Už za tu gramatiku si ten unban nezaslouží. A megaplayer, to je teprve materiál...
IGN: BlueFoxCZ
Jak mám dokázat že hacky nemám a ani jsem neměl..A nemáte ani normalní důkazy.Viděli jste někdy hrat pvp marwexe nebo ridera taky to umí dobře ale kvuli tomu že natáčí víte že nemají hacky -_- a co ja..Ja nenatáčím a ani si nechcete ověřit jestli mám hacky nebo ne.@TomasC sám řikal Źe může udělat chybu
#Okenáři