IGN: UltimateDragonCZ
Zdravím, jak psal Chameleonik, bylo zavedeno opatření, hned po přijetí Gaary a Squida. Sám jsem s tímto náborem nesouhlasil a nebyl jsem sám a toto pravidlo, bylo zavedeno jen díky našemu dosti výraznému nesouhlasu. Zároveň je vtipné, že píšeš až teď, kdy ti saff definitivně zamítl přihlášku. Tento post na mě působí spíš žárlivě, protože si ho poslal až po té co ti byl stejný způsob přihlášky zamítnut.
Drago
IGN: RandomJmeno
Zdravím, nábor nikdy nebude "spravedlivý" na 100%. Vždycky si můžeme vybírat z několika kandidátů a nikdy nevybíráme všechny, co přibližně "splňují požadavky". Při výběru hraje roli i třeba banová minulost nebo vztah admina k danému hráči - samozřejmě nebudeme mít v týmu někoho, kdo si s lidmi v AT nesedne a potom to odnese půlka serveru.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: Adam653
IGN: GrellSutcliffCZ
Leoparde, v tomto musím souhlasit.
Například..mají málo moderátorů a jelikož jsem na serveru KAŽDÝ den tak ze mě mohl moda udělat. Gramatiku umím, umím s Astama, a navíc když někdo nadává tak furt uklidňuju takže by se mi moderátor hodil...ale když jsem mu napsala na mail tak to bylo ,,Počkej si na nábor'' ale přitom mají moda snad jen jednoho.. a ten moderátor by mi stačil, sám iGaara_ není na serveru každý den, takže jsem mohla kontrolovat děj na serveru já...
We're All Mad Here
Tvůj milovník Anime
Grell~
IGN: iHaq_
Myslím že tohle už ukončíme,
To co mělo být řečeno už bylo řečeno.
Zkrátka dřív se to mohlo a teď už ne.
Hold nic s tím nenaděláme a přece nemůžeme chtít,aby Saff vyhodil IGaaru nebo ItzSquida.
Prosím o //LOCK aby tu nebyli nějaké hádky.
JMENUJI SE ITSLEOPARD A NESNÁŠÍM VLKY.
IGN: Dxpa_
IGN: Dxpa_