TomasC • Minicraft.cz

_Lexaurin
Hráč

17 postů
2 reputace

IGN: _Lexaurin
Od _Lexaurin » přes 8 let

Poslední obeznámení

První info :

Nick _Lexaurin / Heks

Nikdy jsem na MC nepoužíval hacky co by mi zlepšili schopnost boje nebo cokoliv jiného .!

Můj problém :

Hraju na serveru minicraft za nicky co jsou napsané v postu už dřív .. ale co je podstatné je to že nějaký hráč, hráči co mají stejnou IP adresu jako já cheatují a já jsem zato potrestáván IP banem ...

První řešení problému :

Byla dohoda s tomasem že si nechám od Safferse promazat učty registrované na IP a poté budu kontrolován jestli tam o5 přibudou další BTW celej tenhle problém byl řešen se saffem na mailu a o všem tomhle "jednorázovím" vyřešení byl informován ..a učty mi také promazal .. no co se nestalo 3 kontroly s pauzama zhruba měsíc byli ok .. no nedávno jsem zase zjistil že tam učty přibyli .. ale nezjistil jsem to hned a učty už byli zabanované delší dobu a v poslední době vše bylo ok ..

Vyhrocení situace :

No situace se ovšem vyhrotila tím že já sám sem si udělal tajnej nick kvůli důvodum co už jsou tu také napsane dřív a na něj jsem byl neprávem potresnán za cheating a tudíž jsem i ihned dostal IP páč mi přibyl další hacker na ip .. přitom to byl ale omyl a nakonec jsem na postavu po oprave a uznání dostal unban .. ovšem IP mi zůstal ..a tím v podstatě začla celá tahle debata ..

Jak můžu já situaci řešit ?

po dnešním zkoumání jsem přišel na to že to možná budu moct vyřešit uplně jednoduše .. no k nitru problému ..Musel bych si zaplatit soukromou IP adresu .. čoz nevím jak u ostatních poskytovatelů aspon teda podle tebe strafe ale u mého poskytovatele internetu což je kabelovka .. takže celkem klasika si myslím .. to stojí měsíční poplatek 50kč .. čož neříkám je celkem banální částka ale.. platil bych jí jenom zato abych mohl hrát z kamarády na serveru na kterým už hraju takovou dobu že tam mám prostě kupu známostí atd.. je to pro mě odreagovaní a pokec .. a platit za to měsíční částku je jak kdybych si platil třeba offik na wowko bullshit ...a stejně jak psal dopa může s tím být kupa problémů..

No dnes jsem ovšem přišel na to že si nejspíš budu moct nechat random zmněnit IP na nějakou jinou ale zustanu s poskytovatelem na stejných podmínkách to by mohlo při troše štěstí znamenat že budu mít čistou IP bez jiných hráču .. a přineslo by to spokojenost na obě strany ...takže zítra nebo pozítří jak bude čas tam zajdu a uvidím na čem se s nima dohodnu ,,. o všem vás taky potom informuju pokud máte zájem

No a nakonec ?

Nakonec bych vám chtěl jenom vzkázat buďte rádi .. že se vám tohle neděje a zamyslete se, taky jste mohli být jeden z těch co by museli zmněnit podmínky internetu platit poplatky .. jen za to že máte na IP další hráče co jsou cheateři ...

no a taky bych chtěl poděkovat všem co drží semnou pomohli mi byli ochotní .. a ne arogantní .. děkuji..

S pozdravem _Impro / xComp_ / _Lexaurin / Heks ...