IGN: Lukaskastyl
ok ja mam linux mint 17 a v tom operačnim systemu nejsou víry
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: matolka
Ahoj, podlé mého si myslím, že GG, KitPvP, to je podle mně hodně PvPéčka než jen 1v1, sice, na GG a kitpvp se špatně dává 1v1 match ( zkoušel jsme to ) a vždy tam někdo vletil, není to špatnej nápad, ale podle mně by nemusel bejt přidán :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: ESCGamer55
nejsou tam hry mam tam jen minecraft demo minecraft no demo steam a minetest to je všechno za hry co tam mam ty hry sem si stahnul :-D
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
Prosím vás, tohle je fórum o 1vs1, vše co se kolem toho netýká, nepište je na tenhle vláken.A pořešte si to buď sociálně nebo na serveru :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
Zdravím,
chápu, jelikož taky na hodně amerických serverech hraji PvP, a nanich mám 60ms, což jakžtakž jde, ale na PvP to chce 10ms nějak tak :)
Hodně si pomatuji, jak na serveru bylo 1vs1, hodně jsem to hrával, akorád nějakým časem to šlo dolu, a dolu, a pak to dali pryč.
-matolka