KitPvP - 1vs1 • Minicraft.cz

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 9 let

ok ja mam linux mint 17 a v tom operačnim systemu nejsou víry

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Ahoj, podlé mého si myslím, že GG, KitPvP, to je podle mně hodně PvPéčka než jen 1v1, sice, na GG a kitpvp se špatně dává 1v1 match ( zkoušel jsme to ) a vždy tam někdo vletil, není to špatnej nápad, ale podle mně by nemusel bejt přidán :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
@LukaskaStyl To se pleteš. Např. torrentová app Transmission byla napadena virem.

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

nejsou tam hry mam tam jen minecraft demo minecraft no demo steam a minetest to je všechno za hry co tam mam ty hry sem si stahnul :-D

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

No právě když stahuješ tak 95% z toho jsou viry -_-

A nedělej zase géniuse na OS ...

angry

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

lol :D

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Prosím vás, tohle je fórum o 1vs1, vše co se kolem toho netýká, nepište je na tenhle vláken.A pořešte si to buď sociálně nebo na serveru :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

Od TheESC » přes 9 let
Já jsem ho chtěl přidat právě proto, že mi na serveru to 1vs1 docela chybí. Připojit se na EU server je sice pěkný, ale mám tam odezvu 80ms. Což v PvP se to obzvlášť nehodí.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Zdravím,

chápu, jelikož taky na hodně amerických serverech hraji PvP, a nanich mám 60ms, což jakžtakž jde, ale na PvP to chce 10ms nějak tak :)

Hodně si pomatuji, jak na serveru bylo 1vs1, hodně jsem to hrával, akorád nějakým časem to šlo dolu, a dolu, a pak to dali pryč.

-matolka

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

Od TheESC » přes 9 let
To je smutné :( 1v1 je můj život. Nemám úplně OP internet (proto taková odezva), proto jsem rád za těch 28ms co mám na Minicraftu.