Pár věcí ohledně survivalu... • Minicraft.cz

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

@BiXo vzhledem k tomu že jsem si dneska už dostavěl shop tak by to byl problém a btw 22:00 jsem na serveru ještě nikdy nebyl...

angry

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

@Lukex záleží len na to koľko času venuješ minecraftu :D ten shop sa dá postaviť tak za deň ako za 3 záleží na tom ako moc sa snažíš a aký ho chceš veľký, a holt, to že si na servery v noci ešte nebol len značí to že si ešte mladý, v noci je tu najväčší kľud na stavanie :D 

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

Ještě mi nezapomeň nadávat že jsem kid -_-

angry

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Lidé jako @BiXo nemají zájem o zbytečné konflikty, nebo někoho urážet. Jak napsal 'jsi ještě mladý', tak to se mi nezdá, že to s tebou myslí špatně. Je to normální vyjádření názoru...

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

To je pravda, napísal to diplomaticky lebo si to myslel v dobrom (aspoň si teda myslím...)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Akú tu mám podporu kým som v práci :D @Lukex, chalani majú pravdu, nemyslel som to zle, nemám za potreby niekoho urážať, chcel som len povedať to čo som povedal, si ešte mladý, aj ja som bol v tvojom veku a mal som iné zmýšlanie, nehovorím že som nejaký dedo  mám len 20, a nehovorím že je tvoje zmýšlanie zlé, ale životný štýl a mentalita sa ti vekom mení a tvaruje podľa toho v akom prostredí žiješ :)
BiXo
Dobrú noc parchanti ;)

Werner von Siemens.

olilongi777
Hráč

35 postů
4 reputace

IGN: olilongi777
Od olilongi777 » přes 9 let

@BiXo to nie je podopora, to je len pravdivé konštatovanie :)

Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@BiXo Nevím sice jaktože píšeš ,,když jsem byl v tvojem věku´´ když nemáš páru kolik mi je ale tak ok.. každopádně odpověď na to na co jsem se nejdřív ptal už mám tak nwm co tady furt řešíme ._.

angry

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

Od Bixik » přes 9 let

Máš 14 alebo 15 už sa to niekde riešilo, alebo sa pletiem ? Vyjadril som sa len k tomu čo si napísal , nič viac :) môžme to kedykoľvek ukončiť :)

Werner von Siemens.

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

Proč si všichni myslí že mi je 14 nebo 15 dokonce ? :DD

angry