IGN: Bixik
@Lukex záleží len na to koľko času venuješ minecraftu :D ten shop sa dá postaviť tak za deň ako za 3 záleží na tom ako moc sa snažíš a aký ho chceš veľký, a holt, to že si na servery v noci ešte nebol len značí to že si ešte mladý, v noci je tu najväčší kľud na stavanie :D
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: TheNightN
Lidé jako @BiXo nemají zájem o zbytečné konflikty, nebo někoho urážet. Jak napsal 'jsi ještě mladý', tak to se mi nezdá, že to s tebou myslí špatně. Je to normální vyjádření názoru...
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: olilongi777
To je pravda, napísal to diplomaticky lebo si to myslel v dobrom (aspoň si teda myslím...)
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: Bixik
Akú tu mám podporu kým som v práci :D @Lukex, chalani majú pravdu, nemyslel som to zle, nemám za potreby niekoho urážať, chcel som len povedať to čo som povedal, si ešte mladý, aj ja som bol v tvojom veku a mal som iné zmýšlanie, nehovorím že som nejaký dedo mám len 20, a nehovorím že je tvoje zmýšlanie zlé, ale životný štýl a mentalita sa ti vekom mení a tvaruje podľa toho v akom prostredí žiješ :)
BiXo
Dobrú noc parchanti ;)
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: olilongi777
@BiXo to nie je podopora, to je len pravdivé konštatovanie :)
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)