Nápad do KitPvP + nové letní lobby? • Minicraft.cz

Bloodlife
Hráč

14 postů
5 reputace

IGN: Bloodlife
Od Bloodlife » přes 9 let

Souhlasím s tím, co zde lidé psali ... Bylo by to už moc nefér. Už takhle když hráči mají jen Kit PvP a příjde tam Sponzor s Bossem, tak se proti němu hraje špatně ... Nevím kdo to sem psal asi matolka, ale myslím si, že kdyby jsi nebyl v Top 5, tak tento post nenapíšeš ...

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Tady se musím zapojit.

Absolutně nesouhlasím s těma kitama.Vzhledem k tomu že když si dám bosse tak mi většina lidí s Kitem PVP nadávají jaké jsem malé dítě že nemám normální kit a že jsem trapný,tak si nemyslím že TODLE by dopadlo dobře,a navíc...@Bloodlife má pravdu že kdyby jsi nebyl v top 1 tak by jsi to nenapsal,alespoň tak si to myslím já .

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, @BloodLife ano, je to pravda i podle mně kdyby nebyl v topce tak by to nepsal. už stačí že je tu právě ten Kit Boss, ten se občas dá killnout, ale kdyby měli ti top 5 killeři ti věci co sem napsal Gejmron, to bych se nedivil kdyby už nikdo nechodil na KitPvP ale jen ta top pětka.Kit boss Okey... ale to co napsal Gejmron tak to už ne.. ne ne.. odmítám..

To je vše co sem píšu, tak zatím :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let
matolkacz said:

Ahoj tomiku, jelikož k tomu co jsi napsal, stím nesouhlasím kvůli těm kitům, ostatní okey. už by to nebylo už porovnaní než např stím Bossem, proti bossovy se dá ( kit boss ) ale aby ta top 5 měla úplně 2x lepší věci než Kit boss, tak to už se nedá, tohle je můj názor.

Díky.

Matolko neměl by jsi brát názory ostatních, ať si myslí co chtějí... ;)
Ale k tématu: Většina ty kity nebere, ovšem že... Je to tak, že kdyby byl special kit do top 100, tak by většina z té top 100 hlasovala pro ty kity pro sebezvýhodnění, ale je tu jen top 5, takže je samozřejmé, že to přehlasovat nejde. Ti, co nepatří do top 5, tak hlasují proti, jakjinak. Nebudu ze sebe dělat nějakého psychologa, ale shrnu to: Pokud vám nestačí uznání hráčů a zvýraznění na spawnu, tak ste se nemuseli snažit do té top 5 vlézt.

LOCK*

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn