IGN: Ziky
Že kryji Tomáše, to není pravda jen mě nebaví už pořád tady ty hádky a pošpinování, já poslouchám moc dobře, tak tedy podle tebe se hodnotí styl stavby, ale taky osobnost chování a dtn, podívej se na Craftaka dělal si nároky na Admina a jak to dopadlo...., nechci to řešit, můj názor.
IGN: UltimateDragonCZ
Nedělám si nároky na admina, ale na buildera.. Craft byl v poho až to dy chvilky co.. nwm co se stalo. A je to pravda.. potlačuješ moje názory, nadáváš mi a Tomášovi nenapíšeš ani slovo. Myslíš si že mě ty hádky baví? Ale když to nikdo neřeší...
Ziky said: Já jsem říkal jenom příklad, zajdi si k očnímu a nenadavam ti.
Sorry, toto vlastně není nadávání. https://ctrlv.cz/pZmb
https://www.youtube.com/watch?v=xf2hlWqnxiE&feature=youtu.be no comment, další udělám možná i vyjádření k @MrLemonCZ a @Ziky
IGN: Mazzuleth
Nemůžeš s tím už přestat drago? Už jseš trapnej jen samý Tomáš Tomáš a Tomáš. To nic na serveru neděláš jen reaguješ na Tomáše? A nevím proč by jsi měl dělat vyjádření na AT pak už nebudeš mít šanci na buildera. Podle mě se váží i vztah s AT ne jen stavby. Takže si stím moc nepomůžeš.
Moralizujeme společnost
Tak za prvé, udržuji si dobré vztahy jen s těmi, co mi za to stojí, (TheEsc, Wicrogames, TheNightN) Za druhé, je tu pár desítek lidí, kterým se styl těchto videí líbí. Za třetí, stavím aktivně další stavby, + nepočítám školu, která mě neskutečně omezuje. A nakonec, ne nepřestanu s tím, dokud se to nezačne nějakým způsobem řešit.
Vyznělo to blbě, ale tím ,,co mi za to stojí" beru ty, kteří jsou z mého pohledu sympatičtí, normální a má s nimi mít dobrý vztah nějaký smysl.
IGN: Adam653
Můj názor!
Podle mne Tomáš nemá na hodnost YouTubera. Sice má dost subscriberů ale kvalita, mluvím o kvalitě videí.
2.
Nedávno se prý Tomáš ucházel o Buildera , alespoň to tvrdí @UltimateDragonCZ , ale kvalita jeho staveb tomu nesedí. Byl jsem na jeho parcele kousek od spawnu a na ní byl jen čtvercový dům ze dřeva.
Toto podle mne nestačí!
Dk Adam653
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎