Ban na mé jméno • Minicraft.cz

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Hráčom by sa mal dať perma. Vip, Sponzorom , Youtuberom , Sponzorom++ na 30 dní. Prečo hráčom perma ? Hráč nemá čo stratiť, ak nemá Hacky a bol zabanovaný môže sa obrátiť na fórum. Určite hráč ktorý dostal ban za Hacky si vytvorí nový účet a Hackuje ďalej aby sa zabavil. Prečo Vip, Sponzorom , Youtuberom , Sponzorom++ na 30 dní ? Vedčšina ľudí si hodnosť kúpila. Investovali do toho peniaze ( podporili server ) a preto si zaslúžia ďalšiu šancu keďže Vip Sponzor atď nemajú toľko výhod. Bola by to výhoda aj keď nič moc.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Hráčům jsem dal unban, jelikož o odpojování z boje není nikde zmínka. Ke zbytku: on existuje seznam za co a na jak dlouho se banuje, ale nejde to brát doslova. Např. nadávky se běžně řeší vyhozením / varováním, případně umlčením na pár minut, ale takhle to nejde třeba když někdo někoho nahlásí a řeší se to po několika hodinách. To se prostě musí přitvrdit, aby to vůbec daný hráč měl šanci poznat.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Děkujeme (i za všechny hráče) ti za unban.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Ale máme tu problém. Ak člen AT ktorý je v utajený dá ban neoprávene napr. za Hacky a daný hráč to dá na fórum tak, kto to bude riešiť ?

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

GraphicRabbit odpoved na tuhle otázku jsem napsal do příspěvku souhrn

(úplně dole)

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Čítal som príspevok vlastne celé vlákno. Bol to skôr okraj/obhajoba otázky ktorú som položil.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

Od TomasC » přes 8 let

:D Odpověď je tedy, že to řešit prostě nebude, skryje se za svoji anonymitu a nechá hráče na pospas. Je taky možné, že prostě ani neví, že se tu něco takového řeší.