Zrušit teaming na ThePit • Minicraft.cz

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 3 let

Zdar,
vyjadrím sa len toľko, že teaming sa meniť nebude, hráči môžu byť radi, že vôbec môžu s niekým teamovať. Síce áno, je to nepríjemné, keď idú po tebe dvaja, no preto si skôr zavolám aj ja niekoho a je vyriešené, či sa prípadne dohodneš s niekým, kto tam už je a pomôže ti. Bohužiaľ áno, veľa členov AT tu nič nerobí, ale tak ja s tým osobne nič nenarobím, dlhšiu dobu sa s nimi ani nepohlo. Primárne to mám na starosti ja, lenže ja tam zase nemôžem byť celý deň a dávať pozor na to, či niekto cheatuje alebo porušuje teaming. Ale tak či to už rieši niekto iný, to ja neviem.

100ry

Hey G

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 3 let

Prosil bych, aby se tu vyjádřil i @saffers a @TomasC

Za mě by bylo i fajn, jako ano máte 32 členů, ale pravidelně aktivních jich je tak 10? Za mě by bylo dobré udělat nábor, a taky se nějak koukat na aktivitu těch hráčů, kteří si udělají nábor, protože je na serveru pár lidí, kteří jsou aktivnější, než nějací členi AT. Za mě by bylo dobré udělat nábor a koukat i na tu aktivitu hráčů např. jak dlouho jsou na serveru, kolik času tam stráví atd. A hlavně taky většinou, když už je někdo aktivní, tak je pro změnu AFK

Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let
keksik37 said:

Prosil bych, aby se tu vyjádřil i @saffers

Za mě by bylo i fajn, jako ano máte 32 členů, ale pravidelně aktivních jich je tak 10? Za mě by bylo dobré udělat nábor, a taky se nějak koukat na aktivitu těch hráčů, kteří si udělají nábor, protože je na serveru pár lidí, kteří jsou aktivnější, než nějací členi AT. Za mě by bylo dobré udělat nábor a koukat i na tu aktivitu hráčů např. jak dlouho jsou na serveru, kolik času tam stráví atd.

Ahoj, 

vieš, to je tak. Hráči chcú mať v AT dospelých rozumných ľudí, no práve dospelí ľudia nemajú toľko času na hru. Ak by prijali do AT deti vo veku 12-13 rokov, áno, aktivita by stúpla, keďže ich jediná starosť je prísť zo školy domov, na učenie väčšina kašle a idú hrať kostičky. No s aktivitou by stúpli určite aj sťažnosti kvôli chovaniu alebo zbytočnym trestom, ktoré by takýto členovia dávali, čo by zase ostalo len na vedenie resp. saffersa. 

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let
ImB0T said:
keksik37 said:

Za mě by bylo i fajn, jako ano máte 32 členů, ale pravidelně aktivních jich je tak 10? Za mě by bylo dobré udělat nábor, a taky se nějak koukat na aktivitu těch hráčů, kteří si udělají nábor, protože je na serveru pár lidí, kteří jsou aktivnější, než nějací členi AT. Za mě by bylo dobré udělat nábor a koukat i na tu aktivitu hráčů např. jak dlouho jsou na serveru, kolik času tam stráví atd.

Ahoj, 

vieš, to je tak. Hráči chcú mať v AT dospelých rozumných ľudí, no práve dospelí ľudia nemajú toľko času na hru. Ak by prijali do AT deti vo veku 12-13 rokov, áno, aktivita by stúpla, keďže ich jediná starosť je prísť zo školy domov, na učenie väčšina kašle a idú hrať kostičky. No s aktivitou by stúpli určite aj sťažnosti kvôli chovaniu alebo zbytočnym trestom, ktoré by takýto členovia dávali, čo by zase ostalo len na vedenie resp. saffersa. 

NOno by bohatě stačilo ,,děti,, vě věku 15-16+, kteří by už měli mít trochu rozum a ano sice jsou na střední, ale i tak mají alespoň trochu čas každý den. A pokud nemáš denně čas alespoň 2-3h na server tak nedávej přihlášku a je to :D Tady jde trošku i o logiku

keksik37@minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 3 let
ImB0T said:
keksik37 said:

Ahoj, 

Velmi generalizujes. Vela rozumnych a dospelych ludi si cas najdu, aj keby to bolo len dve hodinky tyzdenne, stale to je nieco v porovnani s tymto co tu je. Teraz sa tu neda pomaly ani hrat, lebo funkcnost anticheatu je strasne slaba. Vsetko by sa dalo vyriesit len tym, ze by sa sem implementol decentny anticheat, kde to minimalne kickuje za movement cheaty a nefalsuje to tak casto, alebo aspon pullbackuje a alertuje admin team. Ako som uz navrhol, taktiez sa da implementnut "anti-teaming" kde to moze alertovat, niektore anticheaty to dokonca aj maju. Sice je to statistika, ale stale to moze dopomoct. 

//E: Denne 3 hodiny? :D:D Tak to trosku prepalujes. Denne 3 hodiny na polo-decentnej strednej skole si nenajdes. Osobne, este ked som chodil na strednu skoiu, tak som ju mal od 8:10 - 15:30 a samozrejme sa vela ludi musi ucit, niektorym to ide lepsie a niektorym horsie.

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 3 let

Keď nebudem rátať s členmi, ktorí chodia na server raz za uhorský rok, tak sa ich tam za ten deň vystrieda dosť, každý v inom časovom intervale a pekne sa tam takýmto spôsobom striedame. Česť výnimkam, ktorých rešpektujem. Ale áno, zase sa dá argumentovať, že aj tí čo tam chodia, tak nič nerobia. Ale toto by bola debata fakt na dlho. :D

100ry

Hey G

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let
100ry_ said:

Keď nebudem rátať s členmi, ktorí chodia na server raz za uhorský rok, tak sa ich tam za ten deň vystrieda dosť, každý v inom časovom intervale a pekne sa tam takýmto spôsobom striedame. Česť výnimkam, ktorých rešpektujem. Ale áno, zase sa dá argumentovať, že aj tí čo tam chodia, tak nič nerobia. Ale toto by bola debata fakt na dlho. :D

100ry

Jako jo někdy se točíte, ale že včera pomalu 2 hodiny nebyl nikdo aktivní? Přišel až když jsem psal na dis. To už je trošku blbé

keksik37@minicraft.cz

Nicloo
Sponzor

30 postů
14 reputace

IGN: ItzNiclo
Od Nicloo » přes 3 let

Ještě bych chtěl dodat k těm dětem 12−13 roků můžou se dostat do AT, každé dítě je rozumově jinde než to druhé a kdyby se nějaké takové dítě dostalo do AT tak od toho je ta Zk.doba néé?

Email: niclousek123@seznam.cz

Discord: NaNicHráč#9998

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let
ItzNiclo said:

Ještě bych chtěl dodat k těm dětem 12−13 roků můžou se dostat do AT, každé dítě je rozumově jinde než to druhé a kdyby se nějaké takové dítě dostalo do AT tak od toho je ta Zk.doba néé?

Zase ale, v náboru se vezme daný počet lidí a když se vezme např. 5 lidí z toho 3 budou 12-13 let a zkušební dobou neprojdou, tak je to zbytečné 3 místa mimo a může se dělat nový nábor, což je zase zbytečné

keksik37@minicraft.cz

Nicloo
Sponzor

30 postů
14 reputace

IGN: ItzNiclo
Od Nicloo » přes 3 let
keksik37 said:
ItzNiclo said:

Zase ale, v náboru se vezme daný počet lidí a když se vezme např. 5 lidí z toho 3 budou 12-13 let a zkušební dobou neprojdou, tak je to zbytečné 3 místa mimo a může se dělat nový nábor, což je zase zbytečné

To je zase pravda, ale server potřebuje jakehokoliv hráče který to má v hlavě srovnané a je aktivní na serveru

Email: niclousek123@seznam.cz

Discord: NaNicHráč#9998