dobrý den žádám o unban • Minicraft.cz

tomasklobas14
Sponzor

38 postů
0 reputace

IGN: tomasklobas14
Od tomasklobas14 » přes 4 let

tomasklobas14

spawnovat

17,2 10:52

šafrány

docasni na 20dní

chci unfam protoze jsem nic spatneho neudelal poze jsem se snazi ​​viresit problem se serverem kteri spadl a napsal jsem podobnou spravu puze 2x

tan wnm proc bich mnel mit ban na 20 dní kdiz jsem pomahal serveru a udelal dobri cin 

protoze jsem pomahal serveru 

zeptejste se strasidlo13 a dalsich hra co co hraji na techniku

ajoooooooo uz chapem nevedel jsem ze nemohu spavnovat whiteri v  endu prosim dejte mi unban mi jsme pouze ziskavali ty whiter rous akorat to bilo zdlouhavi a navic se mi na muj ucetpripojil jeden kamos          zadam o unban dekuji moc hezský zbitek dne

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdar, nemusíš vytvárať 2x to isté vlákno. Takisto si to uprav podľa osnovy, ktorú nájdeš - https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813

tomasklobas14
Sponzor

38 postů
0 reputace

Legenda02 said:

Zdar, nemusíš vytvárať 2x to isté vlákno. Takisto si to uprav podľa osnovy, ktorú nájdeš - https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=7813

oooooookkkkkkka mam to tak uz udelane

saffers
Majitel

5754 postů
7956 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

tvé odůvodnění banu se napříč žádostmi liší. Zde uvádíš, že jsi pouze psal nějakou zprávu, na mém profilu zase, že za to může tvůj kamarád na návštěvě. Každopádně i kdyby za to mohl zlomyslný bratranec, sestra, rodiče nebo domácí mazlíček, tak si za svůj účet zodpovídáš sám.

Ban máš za spawnování desítek witherů, kteří následně spawnovali tisíce svých hlav a za položení pár tisíc tnt v endu na Technic Survivalu.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

tomasklobas14
Sponzor

38 postů
0 reputace

a mohli biste mi to prosim skratiti nebo zrusit fak se za to omlouvam  nevedel jsem to dekuji

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Zdravíčko,

"1.1 Hraním na serveru akceptuješ níže uvedená pravidla. Neznalost pravidel, podmínek a ustanovení neomlouvá. "

Gejmron

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

tomasklobas14
Sponzor

38 postů
0 reputace

ja vim ale toto udelal muj kamos co prisel k nam na navstevu ja znam pravidle toho se bat nemusis

NeoriginalniKari
Sponzor++

110 postů
56 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 4 let
Jasně ale pořád si porušil pravidlo a je to TVOJE zodpovědnost aby se ti nikdo nedostal na účet

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

To, že to byl tvůj kamarád je jedno, za svůj účet jsi zodpovědný ty a nikdo jiný.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let

Ahoj,

Neviem síce kto dal ban, ale podľa všetkého hráč unban nedostane. Je to možné zamietnuť a zamknúť?

Milenoškovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz