IGN: TomasC
Zdar, nezmiňuje ho veřejne na MC žádným způsobem. Sama si nepřeje, aby hráči ji v global chatu nazývali jejím pravým jménem. Tys pro jistotu, aby sis porušení GDPR ztvrdil úplně, tak si ještě dodal její příjmení. Unban zamítám.
S pozdravem,
TomasC
IGN: ItsAdamixik
Dobrá tedy,
Ale požádal bych aspon o zkraceni banu. Jmeno a prijmeni neni tak choulostiva informace jako napr Tel.číslo, bydliště nebo nejake hesla
Dekuji za rozvnážnost nad prisnosti trestu
V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3
IGN: TrippyBia
Adamixik said:A když už tak mi prijde irelevantejsi 14ti denní mute
Myslim ze co tobe prijde irelevantni je vsem totalne jedno, o trestu rozhoduje clen AT a TomasC je vedeni. Nevim jak by bylo tobe kdyby nekdo zverejnoval tvoje jmeno a prijmeni, a to ze to ma na instagramu neznamena, ze to muzes psat verejne. Navic po tom co jsi hracku urazel na streamu a vicemene ji zamerne stale urazis a provokujes v chatu, mi prijde trest vice nez adekvatni.
lmao mit tak nudny zivot-
IGN: ItsAdamixik
A to jak se ona chová k ostatním hráčům, jak pestrý má banlist to je naprosto v pořádku?? To, kdyby nekdo napsal moje jmeno, by mi urcite nevadilo, ja se za svoje jmeno nestydim. TomasC je leader ano, ale mam pravo zeptat se, jestli by nebyla moznost snizit muj trest. ten trest je opravneny ale doba mi prijde dlouha
V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3
IGN: TrippyBia
Omg to ze nechce aby nekdo psal jeji jmeno hned neznamena ze se za nej stydi, ja se za nej taky nestydim ale nechci aby ho vedelo dost lidi a jeste aby se verejne psalo. To ze ma ona pestry banlist sem neni potreba tahat, resi se tvuj ban a ja jen zminila to, ze si z ni v chatu delal "stetku" :)
lmao mit tak nudny zivot-