Nápad pro survival • Minicraft.cz

Jodl
Hráč

4 postů
7 reputace

IGN: Jodl
Od Jodl » přes 8 let

Survival zde začíná být doopravdy nudný ale našel jsem plugin který dokáže survival mnohonásobně zlepšit a to je slimefun je zábavný obtížný ale hlavně díky němu nepotřebujeme mody! Slimefun přidá do hry elektřinu, stroje, jetpacky, lepší brnění, atd ! 

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

IGN: BlueFoxCZ
Od BlueFoxCZ » přes 8 let

Souhlasím bylo by to dobré ožívení hry ale nevím jestli budou souhlasit hráčí, kteří mají diamantu plnej dům a tím mají navrh.

#Okenáři

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

Zdravím, tento plugin jsem hrál na jednom serveru a dost mě to pobavilo. Možná by bylo lepší přidat další server a tam ten slimefun dát a možná další pluginy, aby to vypadalo více jako FTB. S nápadadem souhlasím.

Moralizujeme společnost

BlueFoxCZ
Hráč

142 postů
6 reputace

IGN: BlueFoxCZ
Od BlueFoxCZ » přes 8 let

Bylo by například super udělat samostatný laucher pro Minicraft Survival s modmy nebo podobně,rozhodně by to bylo super :)

#Okenáři

tophx
Developer

1008 postů
749 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let
Na současný survival se to dávat nebude, to rozhodně. A zakládat nový server? Heh, to by musel o to být větší zájem než 5 lidi. A určitě by tam nebyl tento zaBuGovaný plugin. Nejlépe modovaný server.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

Jodl
Hráč

4 postů
7 reputace

IGN: Jodl
Od Jodl » přes 8 let

Trenchevsk_ upozorňuji že slimefun na verzi 1.12 již zabugovaný není ! vše opravili až na bug s EXPLOSIVE Pickaxe a reskama kdy lze zničit pár blocků ale však vše je opraveno vše funguje jak má (mám to ozkoušené) takže se omlovám za dobrý návrh a že za jeden den odpoví jen4 lidi za to já nemůžu :) S pozdravem Jodl ala brambor

Itz_Z4jo
Hráč

95 postů
29 reputace

IGN: NightRabbit_
Od Itz_Z4jo » přes 8 let

Taky chci také. :P

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 8 let

Tak třeba já bych byl rád kdyby byl tenhle plugin na Survival přidán.

tofonek
Sponzor

94 postů
2 reputace

IGN: tofonek
Od tofonek » přes 8 let

též souhlasím je to výborný nápad

Deleted_4347
Hráč

219 postů
30 reputace

IGN: