IGN: jurkiSvK
4.12 2016 Som dostal ban na môj obľúbený server. Začo? Dostal som ban preto, lebo som sa odpojoval z SkyPvP. Ale nieje to napísane ani v pravidloch, žeby ban neprávom áno podľa mňa áno. Prosím o unban predom Dakujem :) by AlienMan
IGN: EzzKill4U
Ahoj,
odpojování z boje je zakázané.
Přijde ti fér, aby s tebou někdo bojoval, zbývalo ti 1 srdíčko a ty se odpojíš z boje, aby ti zůstali věci?
2x jsem tě upozorňoval. Ale tys neposlouchal a dále se vesele odpojoval. Dostal si tedy patřičnou odměnu.
Každopádně, ať se k tomu vyjádří saff.
PS: Co předloha pro unbany?
IGN: Wiind
V pravidlách to napísané nieje. Ale ako už písal @_ImHacking je to zbabelosť. Radčej umrieť čestne v boji ako sa odpojiť.
Ps: Už by sa to mohlo konečne začať trestať.
IGN: _ImMiiskaa_
Zdravím,
Odpojování z boje zakázané není, jestliže by to hráč opakoval 10x po sobě tak ho maximálně varuj..
Tedy uznávám. Ban byl udělen neprávem.
IGN: _ImMiiskaa_
IGN: EzzKill4U
IGN: TomasC
Zdravim,
sice je pravda, že to napsané v pravidlech není a i sám RandomJmeno mi řekl, že se za to netrestá, ale zde prostě záleží na rozhodnutí admina. Pokud se hráč neustále odpojuje z boje i pod napomenutím od admina, pak podle mě se hráč dopustil provinění. Hráč totiž neuposlechl napomenutí od admina, což už bych bral jako přestupek. Pouze bych pro příště zmírnil trest a délku banu bych zvyšoval, pokud by se tato situace znovu opakovala (zase napomenout, aby to dotyčná osoba nedělala, ...). .