[Konverzace ohledně hráčů na serveru] • Minicraft.cz

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Zdravím,založil jsem zde konverzaci kde se my všichni můžeme ,,stěžovat´´ na hráče na serveru,

Kupřikladu třeba jak nás štvou ty neustále seznamky.Nebo spameři...

Mě osobně štvou seznamky a negramoti kteří neumějí psát a každému jen nadávají když je někdo opraví :/

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, zapojuju se k téhle konverzaci.Jelikož mně toho vadí strašně dost, že bych tu měl asi 5 stránek stížností..

Ale mám dva typy který mně štvou...1. Lidi, který myslí na sebe ( Např. Gejmron ) což je velký problém..

Proč gejmron ? gejmron mi připadá strašně divnej, jelikož ja na fórum prosil "škemral neboli žebral" o buildera, to mi připadá strašně hnusný nato že by byl takhle v AT.. jeho chování občas je okey, ale občas už ne...

Druhá věc jsou seznamky, ano, tohle mně taky neskutečně štve..

a třetí věc jsou nadávky, spamy... u nadávek tu je Reef_ vždy když ho vidím, tak nadává..

No, kdyžtak požději napíšu další lidi čí typy co mně štve ohledně serveru. 

Díky za pozornost a zatím naschle :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Btw k tomu gejmronovy ho nechci nějak urážet.Takže mně neberte zato že jsem "blbeček" že nemám dobrej vztah s gejmronem.Díky...

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@matolkacz O GejmronCZ toho moc nevím protože za celou dobu co hraju na serveru jsem ho viděl asi dvakrát , ale tak alespoň jsme se shodli na těch seznamkách atd... :D

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

ty seznamky mně tam štvou dost :D

-matolka

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Připojím se ke konverzaci. Také mně seznamky štvou ale holt je Fun Creative a vše (v tomto případě svatby) je tam vše aby to ty lidi zabavilo když tam nebudou dělat problém nechte je si hrát na rodinku.Na školu na vše jen ať sou volní.Pokud vás to štve tak je prostě ignorujte nebo jděte na build creative.Víceméně Fun Creative byl vytvořen pro mladší hráče aby si mohli dělat co chtějí (nemyslím nadávat a dělat bordel). Děkuji za pochopení :-)

..

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@TylerC824 Já jenom že ono to je i na Buildu :D zachvíli tydle věci budou aj na survivalu :DD

angry

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

Radši nebudeme mluvit o vysmívání se warezákům ok ? :D

angry

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 9 let
Kluci.. Taky se budu muset zapojit. Seznamky jsou otravné a hlavně ti kteří je tvoří tak pak spamují aby všichni přišli, že je jedinečná.. Oni to sice nechápou, ale tímto si zaručí, že jim tam nikdo nepřijde.. A ano seznamky na Fun Creativu mi sice vadí, ale co už ten server je dělaný k tomu aby se tam dělali blbosti.. Ale když je to i na Build Creativu tak to je smutné.. Build creative je dělaný na stavění a ne na blbosti.. A Ještě k Gejmronovy.. Nikdy jsem ho neviděl a nevadí i to.. Toť vše.. :D Kdyby se mnou někdo souhlasil nebo nesouhlasil napište.. -AlexikCz

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@AlexikCz ohledně Fun Crea,tam mě to nevadí protože tam chodím málo (jakože hodně málo :D) ale na buildu jsem každý den MINIMÁLNĚ 3 hodiny a dokonce mám screen kde je v chatu najednou 3x seznamka a každá jiná :D

angry