Money na SkyBlocku • Minicraft.cz



Pexactor_
Sponzor++

4 postů
2 reputace

IGN: Croissant_cz
Od Pexactor_ » přes 3 let

Taky s wipem nesouhlasím ale chtělo by to snížit to vydělávání tak aby si hráči nevydělávali miliony denně.

1. Snížit odměnu za job lovec

2. Snížit cenu prodeje dia i když dia jsou v cobble stone generatoru od 100 000 is levlu, tak prodej stacku dia bl do shopu za 365K je dost. 

3. Když by tohle moc nepomáhalo tak by se vyresetovaly money ale money které se koupily za reálné peníze tak by se jim zamozdřejmě nechaly.






Šak povedz ty ne?



Luck3r1n0
Hráč

12 postů
2 reputace

IGN: Luck3r1n0
Od Luck3r1n0 » přes 3 let

Ako hráč na Skyblocku sa chcem k tomu vyjadriť aj ja je mi jasné že kopec ľudí súhlasiť nebude ale čo už.

 

 

1. Absolutne nesúhlasím s Wipom - To čo hráčili trávili na minicrafte stavaním zmizne kvôli zlepšeniu Ekonomiky.

2. S pár vecmi súhlasím s resetovaním herných peňazí / úprava jobov / zníženie počtu robotov na ostrov.

3. Myslím si že Wipnutím ostrov prinesie strátu hráčov 

4. Nápad že ľudia s najvyšším počtom peňazí by prišli o svoje ostrovi a peniaze pre zlepšenie ekonomiky tak by nebola naštavaná celá komunita ale iba kus komunity.

5.  Dobre teraz to trochu zhrniem Wipe celého ostrova a pod. je pekná blbosť nie že to len privedie k úpadku hráčov na Skyblocku. Za druhé všetko čo človek postavil a vložil do toho svoj čas je úplne bezcenný čas ktorý sa u toho strávil už nám nikto nevráti viem že je to len hra a že ja si vyberám to hrať. Poviem posledné nechcem aby prišiel Wipe celého ostrova podľa mňa sa to stane znova hráči si nájdu cestu k obrovským peniazom na skyblocku aj po Wipu. Takže ja si myslím že je úplne zbytočné pristúpiť na Wipe.








snejciik
Sponzor++

356 postů
180 reputace

IGN: snejciik
Od snejciik » přes 3 let

Zdar,

jak to tady tak čtu, tak se mi zdá jako hloupost mazat všechny herní data, protože si někteří hráči s tím dávali moc velkou práci a asi by jim bylo líto, kdyby o to přišli. S těma penězma.. no.. Je pravda, že vydělat miliony není těžké, ale zase mi přijde taky hloupost to mazat z důvodu toho, že někteří hráči si ty money zakoupili. Je to takové buď a nebo no. Jako hráč SB moc nejsem, ale poslední dobou se tam zdržuju, protože se mi tam líbí a začínám přemýšlet, že bych ten SB aktivně hrál. Jako ano, nápad a připomínka dobrá, ale je mi prostě líto to celé resetovat, prostě spoustu hráčské práce atd. Museli by opravdu souhlasit všichni s tímhle, ale já osobně s tím nesouhlasím. 

 

~ Snejk

 

!!!Čistě můj názor!!!








MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Poprosím, aby zbytočne nevznikali dezinformácie, že na SB bude WIPE. Je to síce nápad, ale stačí ak pár hráčov bude proti a celý WIPE padá - taktiež ani z pohľadu AT sa o tom absolútne nediskutuje. Môžeme na SB upraviť určité návrhy, ktoré zašlete - (Lovec, Diamonds), ale o WIPE by sa rozmýšľalo len v krajnom prípade a taký tu nemáme.

Milenoškovo






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Ľudia, minicraftské WIPE má asi taký zmysel, ako dnešný protest v Bratislave. Treba obmedziť možnosti zarábania, porozmýšlať v hlave či hranie skyblocku je o tom, že hráči dostanu všetko pred usta a nemusia pohnúť ani prstom a ostatné faktory. Všeobecne hráči čo hrajú skyblock alebo aj survival sú už neskutočne rozmaznaní. Všetko by chceli vedieť kúpiť. Kde su časy, kedy sa veci museli zohnať a boli chestshopy na základne itemy ako je stone, hlina a pod.. To hrajete minecraft načo?? :D Celé blbé jobs by som vymazal a nahodil spôsob /sell kde by hráči vedeli predávať itemy, ktoré by získali - samozrejme za menšie čiastky. Realne nový hráč, ktorý má v hlave rozum a nie seno, keď príde na skyblock/survival/oneblock vie do 1 hodiny zarobiť čisto chybami v shope neskutočné peniaze. 

WIPE - je totálny reset sveta so štatistikami - patrí ku tomu aj money.
WIPE(Minicraft) - presun money, statistik, stavieb a primitivnych rozmaznanych hracov

Pekny vecer








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

Když dovolíte, také se k tomu vyjádřím ačkoliv na SB nehraju.

Přesně tato věc se řešila před nějakou dobou i na Survivalu, ale skutečně to, co potřebuje změnu nejsou hráčské stavby ani reset money, ale SHOP a JOBS. Ceny se musí správně uzpůsobit a jen a pouze toto je dlouhodobé řešení. Teď nehleďte na ty bohaté (protože ty to budou mít stejně všechno hned), ale dejte tam rozumné částky, tak aby to odpovídalo vydělaným penězům nového hráče. Pokud se správně nastaví ekonomika, tak se to pomalu srovná. Trvá to sice déle, ale je to účinější a hlavně trvalé řešení.

Výhoda toho je, že se nemusí dělat nic velkého jako mazání peněz nebo staveb natož teprve wipe.

Gejmron






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



Pexactor_
Sponzor++

4 postů
2 reputace

IGN: Croissant_cz
Od Pexactor_ » přes 3 let

Zdravím,

jak tu čtu ty návrhy tak bych souhlasil s návrhem od GejmronaCZ. Asi to bude trvat déle ale je to lepší návrh než mazání peněz. Takže by to potřebovalo upravit shop a jobs jak píše v návrhu.






Šak povedz ty ne?



maximilian61
Hráč

19 postů
12 reputace

IGN: Maxmilian61
Od maximilian61 » přes 3 let

Zdravím, souhlasím maximálně s Petrem a Barem. Oba mají pravdu, ovšem Petr to napsal hezky a pravdivě. Škoda, že hráči nesouhlasí s resetem, jasný hráči si kupujou money za real money, ale kdyby se dalo udělat to aby se nechali hráčům money co si koupili za real money tak b to bylo nějak i zvýhodněné. Kolik hráču co maj teď miliony nehraje. To je můj názor, je to sice blost nechávat jim money, ale jediná cesta k snížení peněz.

Maxík








maximilian61
Hráč

19 postů
12 reputace

IGN: Maxmilian61
Od maximilian61 » přes 3 let

Smazáno - duplikát

//Koolyc








MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let
Ahoj, Tak ako to teda chcete? Pokiaľ žiadny podporený návrh nepadne, tak sa to môže uzamknúť. Milenoškovo





IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz