Nová minihra • Minicraft.cz



wokig
Hráč

2 postů
1 reputace

IGN: KotasCZ2
Od wokig » přes 4 let

Kdysi jsem na realmu jednoho serveru udělal za pomocí cmnd blocků originální minihru. jmenovala se OneShot, tato minihra je v česku možná i ve světovém měřítku dosti originální a nějakou beta verzi bych mohl s kamarádem sestavit jen za pomocí cmnd blocků. O co vlastně v té minihře jde? Je to jednoduché je to pvp s tím že se zabijí na jednu ránu dále se tam mohou na mapě oběvovat nášlapné desky co můžou přidat hráči na krátkou dobu speed boost nebo jum boost. nedávno jsem zde začal opět hrát na sky pvp a všiml jsem si že ten kdo si prostě všechno zaplatí tak vyhrává, zatím co na této minihře mají všichni stejné podmínky a šanci, čímž si myslím že by mohla zaujmout a mohlo by se se uskutečnit postavení jaké si beta verze pro at vybrané hráče nebo specielně třeba na randomův stream. Minihra sice má jedno vybavení každopádně serveru by mohla vydělat nakoupením třeba diamantového meče atd.. zkrátka kosmetické úpravy.

Děkuji za čas ztrávený při čtení tohoto nápadu na minihru KotasCZ

Edit: Pokud by jste měli zájem o tuto minihru neváhejte mě kontaktovat. Discord: wokig.mp3#1195 Instagram: @vlceek , nebo ingame






pls zmente mi nick na wokig



wokig
Sponzor++

16 postů
2 reputace

IGN: wokig
Od wokig » přes 4 let

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3LUxaDsaHtclsCCeiO6RDG8CPg1hmSDGw4EXtKHF8VThTTQ/viewform

Zde je formulář, aby se zjistilo jestli o tuto minihru bude zájem :)








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Podobné minihry již jsou. Například na MinePlexu už byly nějaké na ten způsob. Nic originálního to není.

Navíc OP PvP bylo na ExtraCraftu (1.5.2) nebo zahraničním TwicePvP (Německo). Tam měl každý enchantlou věc na lvl, co už zabíjel na ránu...sharp lvl 100 či 500, 700 nebo 1000. No a nebo přímo all enchanty na 1000. No a byly to jak meče, tak blocky, kytky, luky (s powerem nebo all enchantamam) a všechno možné. Tam se zabíjelo na ránu. Uznávám, bylo to celkem zábavné. Hlavně, když na ExtraCraftu dříve bylo povolené i fly (pro všechny) a tudíž se boje táhly do velkých výšek a občas jste sejmuli někoho koho jste ani neviděli přes tu mlhu :D

Upřímě, nemyslím si, že by se tato "minihra" hodila na server typu Minicraft. Nebudu hlasovat, ale říkám ne, ne v tomto provedení.

 

S čím bych ale klidně souhlasil by bylo toto: Upgrade KitPvP

Co se ale může udělat a nebylo by to nějak těžké, je udělat nebo prostě hodit nějakou starší mapu na KitPvP (byly by 2 arény současně) a na té jedné mapě by bylo toto + oddělený teleport samozřejmě, ale pořád jeden a ten samý spawn. Jen taková rozdvojka, ani by se to nemuselo dělat v jiném světě, prostě hodit 2 arény vedle sebe, přidat porty a boosty a hotovo. Tohle by se vlastně dalo udělat i v singlu, když se to tak vezme.

Připojíte se na KitPvP, v invu kliknete na nový item, co vás portne přímo do té arény rovnou s něčím, s čím se dá zabít a tečka. Možná bych ještě přidal, aby se alespoň částečně vrátilo Gun Game, aby při každém zabití přibyl nějaký ten armor nebo nějaké vylepšení. Žádný rozdíl mezi hodnostmi, pouze nebýt jelito a umět něco zabít.

 

No a jak by se to udělalo s topkami fakt nevím,  buď by se toto nepočítalo vůbec, čili by to bylo jen For Fun, nebo by se nějak udělala oddělená TOPka.

Uvidíme @saffers, @RandomJmeno, @TomasC

 

Toť můj názor.

GejmronCZ






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 4 let

Zdravím, nějaká střílecí minihra by se mi na serveru líbila (taková změna, trochu oživení). Takových miniher, jak psal @Kotík je spousta na podobném principu. Za mě nápad dobrý, jen úplně nevím, zda by se to chytlo. A nápad, že by jste tu minihru tvořili vy... To jsem proti.

Dále jak psal @GejmronCZ, ano úplně to na tip Minicraftu nesedí, ale tak proč ji nepřidat že ? :D  Něco takového jak jsi psal, mečem či lukem na jednu ránu. Jen ten fly bych tam nedával. 

A k tomu KitPvP, aby tam byly 2 mapy si nemyslím, že je dobrý nápad. Přeci jen tu minihru nahraje tak moc lidí, aby se rozdělili na dvě mapy. Taky by se mohlo stát, že budeš běhat na jedné jiný hráč na druhé a v životě se nepotkáte. :D 






 



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@ItzTuta_ to oddělení by mohlo být v tabu rozděleno tak, že by hráči měli za nickem A1 nebo A2 (nebo jen u téhle druhé prostě "OP", aby bylo jasné, že jsou v OP PvP), podle toho v jaké jsou aréně, jako suffix. KitPvP hraje docela dost lidí, když se to vezme.

Nějaký ten upgrade by se hodil. Zatím se tam od svého vzniku přidalo jen pár kitů, map, TOPek a ten nechutný teleport do arény (v té staré mapě speciálně, fuj), takže nějaká větší změna by neuškodila. Tohle je dobrá příležitost. Myslím, že by to mohlo přilákat hráče, kteří něco podbného dříve zažili nebo hráli na takových serverech (například těch, co jsem psal). KitPvP by se stalo více frekventovanou částí serveru ačkoliv je to zatím tak akorát. (ale někdy tam je prostě prázdno...hlavně ve dnech a hodinách, kdy je škola LULW *PepeLaunch*)






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 4 let
Iste, pridajme potom ešte 4 mapy lebo gejmronovi sa to páči. Hovadina prekonáva hovadinu u teba. Dávaj si bacha na reklamu a offtopic. Nabudúce to zmažem. Čo sa týka OneShotu, neviem , či na skypvp ale určite by som to pridal. Nie je to zlá minihra.





E-mail: polakjack@minicraft.cz



Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

IGN: Wexid
Od Wexid » přes 4 let

Cením, že aspoň Polák má rozum.:)))








Funkeks
Sponzor

4 postů
8 reputace

IGN: Funkeks
Od Funkeks » přes 4 let

Souhlasím s přidáním tohoto nápadu.

 

Funkeks

 








ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 4 let

Doufám, že myslíš minihru  @Funkeks :D (jelikož 2 mapy na KitPVP jsou dost blbej nápad). A minihra není špatná. Šanci bych jí dal. 






 



Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Není to špatný nápad, ale myslím, že na server se nehodí. V pvp jde především o boj, ale v této minihře je boj zkrácen na 1 jediný hit. Nevím... Nevím...






 

            l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l