Nová minihra • Minicraft.cz



SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let
Když už tak bych místo toho přidal minihru i např s texturepackem např. Takový paintball na módy death match nebo capture the flag nebo i na teamy a byli by na to i eventy a první místa podle zabití. Ale přidávat minihru na jeden shot v tim rozdílu že je to něco jako murder s lukem, a že by to nejspíš upadlo po prvním měsíci hraní. Mi to na minicraft moc nesedí. Osobně se mi líbí ale i nápad, že je něco s luky a nejen s meči atd. Přeci jen minicraft má krom survival serverů hrané části pomalu jen kitpvp, skypvp, pvp server taky někdy prostě a jednoduše mi přijde že tu je pvp dost i na survival serverech a byl jsem dost rád, když se přidala i jiná minihra viz. Build battle. V jiném podání bych to asi bral ale s tímhle si nejsem tolik jistý a spíše nesouhlasím. :/





Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 4 let
GejmronCZ said:

Podobné minihry již jsou. Například na MinePlexu už byly nějaké na ten způsob. Nic originálního to není.

Navíc OP PvP bylo na ExtraCraftu (1.5.2) nebo zahraničním TwicePvP (Německo). Tam měl každý enchantlou věc na lvl, co už zabíjel na ránu...sharp lvl 100 či 500, 700 nebo 1000. No a nebo přímo all enchanty na 1000. No a byly to jak meče, tak blocky, kytky, luky (s powerem nebo all enchantamam) a všechno možné. Tam se zabíjelo na ránu. Uznávám, bylo to celkem zábavné. Hlavně, když na ExtraCraftu dříve bylo povolené i fly (pro všechny) a tudíž se boje táhly do velkých výšek a občas jste sejmuli někoho koho jste ani neviděli přes tu mlhu :D

Upřímě, nemyslím si, že by se tato "minihra" hodila na server typu Minicraft. Nebudu hlasovat, ale říkám ne, ne v tomto provedení.

 

S čím bych ale klidně souhlasil by bylo toto: Upgrade KitPvP

Co se ale může udělat a nebylo by to nějak těžké, je udělat nebo prostě hodit nějakou starší mapu na KitPvP (byly by 2 arény současně) a na té jedné mapě by bylo toto + oddělený teleport samozřejmě, ale pořád jeden a ten samý spawn. Jen taková rozdvojka, ani by se to nemuselo dělat v jiném světě, prostě hodit 2 arény vedle sebe, přidat porty a boosty a hotovo. Tohle by se vlastně dalo udělat i v singlu, když se to tak vezme.

Připojíte se na KitPvP, v invu kliknete na nový item, co vás portne přímo do té arény rovnou s něčím, s čím se dá zabít a tečka. Možná bych ještě přidal, aby se alespoň částečně vrátilo Gun Game, aby při každém zabití přibyl nějaký ten armor nebo nějaké vylepšení. Žádný rozdíl mezi hodnostmi, pouze nebýt jelito a umět něco zabít.

 

No a jak by se to udělalo s topkami fakt nevím,  buď by se toto nepočítalo vůbec, čili by to bylo jen For Fun, nebo by se nějak udělala oddělená TOPka.

Uvidíme @saffers, @RandomJmeno, @TomasC

 

Toť můj názor.

GejmronCZ

@GejmronCZ Souhlasím.

GunGame byla úžasná minihra

bral bych ji zpět hnedka akorát AT ji nepřidá :D (alespon ji nechce přidat) :D :/ 






Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇


wokig
Sponzor++

16 postů
2 reputace

IGN: wokig
Od wokig » přes 4 let

Zde se můžete podívat na aktualní výsedky

https://docs.google.com/forms/d/1pI0eg3uJV4FIP8ltqCeC-hI8AmMJm6QtZbMVHy4ODBw/edit#responses








TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let

Nevidím nikde současné výsledky, jenom formulář na vyplnění