Novinky za minulý týden (22) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5328 postů
7503 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, uběhl další týden a s ním i novinky na serveru. Začnu hned s tím, že jsme oslavili 4 roky existence. Z toho důvodu jsem připravil souhrn nejvýznamějších událostí v jednotlivých měsících za poslední rok. Předešlé roky už mají podobný souhrn ve starších příspěvcích. Souhrn najdete zde. 

Z toho důvodu v pátek streamoval náš operátor @RandomJmeno. Na streamu hrál minihry s diváky, pořádal eventy, povídal si s Admin Teamem a hráčemi  na TeamSpeaku a uspořádal slavnostní přípitek. Dle reakcí hráčů se stream opravdu povedl, snad jen na občasné problémy se zvukem.

A teď k novinkám. Na minihru Parkour jsme vrátili vybrané staré mapy, podle toho se tak jmenuje celá kategorie, přidali několik nových map - díky hráčům @DominikCZ_Zero, @mila, @xXEnderXx a @Honza0406.

Nová kategorie na Parkour lobby

 

Nová mapa Parkour148 od hráčů @xXEnderXx a @Honza0406

 

Nová mapa Parkour149 od @DominikCZ_zero

 

Na SkyPvP jsme přidali na žádosti hráčů možnost nákupu boosterů, které zrychlí levelování na určitý čas do obchodu. Dále co se týče obchodu - na survivalu byla změněna cena u některých předmětů a do marketu na všech survival serverech bylo přidáno vyhledávání dle kategorie a změněno zobrazování částky.

Nová kategorie v obchodech na SkyPvP

 

A nakonec; minihru Murder si můžete zahrát na mapě China a to díky hráčům @abosh3lan4evers a @LeteckaZaba.

Nová mapa China na minihře Murder @abosh3lan4evers a @LeteckaZaba

 

V marketu na Survival serverech lze nově vyhledávat dle kategorie

 

Z dalších novinek určitě zmíním 258 nových hlav pro stavění na Creative serverech, aktualizaci anticheatu a motd serveru a úpravu mapy Office na minihře Murder.

Kompletní seznam změn zase najdete v changelogu. Děkuji všem, co se na novinkách podíleli a i těm, co se podíleli na vývoji serveru za celé 4 roky.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva