stížnost na AT + log • Minicraft.cz



Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 6 let

Snažíme se vše vyřešit, ale pokud se chováte takto..






⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

 



DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 6 let

My se nic nesnažíme vyřešit, jen chceme poukázat na to, jak se A-Team chová








DerpHimox
VIP

33 postů
24 reputace

IGN: DerpHimox
Od DerpHimox » přes 6 let

Já jsem si nikdy o unban nežádal, nikdy. Jen jsem vždy vyjádřil svůj názor.








Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 6 let

Členi AT se chovají v souladu s pořádkem pro banování hráčů a pravidly pro AdminTeam. Takže netuším, co řešíme.






⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

 



ZoubkovySkritek
Admin

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 6 let

Zdravím,

konečně jsem došel do konce této debaty. V podstatě tu opakujete jedno a to samé dokola. Pokusím se zde uvést vše na pravou míru takovým způsobem, aby z toho obě strany vyšly co nejlépe. 

Slovo "vole" a "kráva" v českém jazyce označuje zvíře. To asi všichni víme. Avšak záleží na kontextu. Samozřejmě nebudeme trestat "Na pasece se pase kráva." protože všichni víme o co jde. Jesltiže se ale objeví něco ve smyslu "Ta dívka je kráva." tak je z kontextu jasné, že se daná osoba touto větou snažila druhou osobu urazit. To samé platí u slova "vole". I zde záleží na kontextu. Vzhledem k tomu, že toto slovo postupem času zlidovělo, tak i přes to nějaké uraží. Tím narážím na to, že pokud vás něco uráží, tak to urážka je. V neposladní řade je tu něco jako zkratky daných slov. Slovo "voe" podle pravidel českého pravopisu neexistuje a proto se může jednat např. o zkratku (promiňte mi mé umělecké nadání) "vítej osamocený eskymáku". Takže je jasné, že za toto postih nebude. Rád bych uvedl i příklad ze života, resp. ze správních řízení, kde se "urážka na cti" při správním řízení určuje velice špatně. Vždy záleží na tom, jestli to danou osobu urazilu. Je tam i mnoho dalších aspektů, ale to je vedlejší. Opět narážím na to, že urážka = to, co člověka opravdu urazí. Tak, to by bylo vše k dvěma slovům.

Nyní k ReineBia. Z toho co jsem se dočetl, tak jí daný hráč urazil slovy "cancer" a "kráva". Podle kontextu je jasné, že se o urážku jednalo. Jelikož se i angličtina řadí mezi jazyky, kterými se lze na serveru vyjadřovat, budou pro ní stejná pravidla jako např. pro češtinu a angličtinu. Slovo cancer asi netřeba překládat. Avšak, všechny tyto události nastaly až po tom, co byl daný hráč umlčen za urážky v msg. Pokud bychom brali v potaz, že naše pravidla nijak neomezují trestání v msg zprávách, tak byl hráč trestán správně. Jenže mi přijde nevhodné trestat někoho za to, co si píše soukromě. Za logické bych považoval toto řešení, jestliže hráč č. 1 uráží v msg hráče č. 2, ale hráč č. 2 to nechce nijak nahlásit apod. a to i přes dotaz AT, tak se trestat nebude. Jestliže to hráč č. 2 nahlásí, pak je možné trestat. Jenže toto naše pravidla neuvádějí. Ano, zde se dostáváme k tomu, že je potřeba to doplnit. Co se týče délky trestu, tak mělo určitě přijít nejprve varování a poté umlčení. 

Co se týče hráče(nahlašujícího), jeho arogance zde přesahuje určité hranice. Ačkoli je člen AT také hráč, měl by se k němu chovat s určitým respektem. Přeci jenom musí dělat více, než si např. stavět bloky. To zde nevidím, ať už z logu tak z diskuze. Jednání je surové, arogantní, mnohdy i lživé (např. tvrzení, kde hráč píše, že jedná slušně, přitom jsou v jeho větách urážky). Pokud by se alespoň choval na určité hranici a bylo s ním rozumné domluvy, nemuseli bychom dnes řešit toto téma. Vše šlo vyřešit třemi řádky. Hráč si musí uvědomit, že i my jsme lidé, máme svoje emoce, svoje nervy, svoje chování, svůj charakter. Proto s námi nemůže zacházet jako se "systémem", který může urážet apod. Proto doporučuji se zamyslet nad svých chováním a příště řešit věci s chladnou hlavou.

 

Návrh na závěr: 

  • Přidat pravidlo, ve kterém se jasně vymezí, že pokud hráč, kterému budou přicházet urážející msg zprávy nenahlásí členovi AT, nijak se trestat nebudou.
  • Obě strany budou zproštěni viny (Moderátorka ReineBia nebude nijak kárána ze strany AT, hráči bude udělen unban či jiný prostředek)
  • Uzamknutí tématu s nálepkou "vyřešeno"

 

Příjemný zbytek dne,

_R3pl1_






discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek



RandomJmeno
Sponzor++

2198 postů
1135 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 6 let

Zdravím, nevím jestli odpovím na všechno, protože tady toho je tolik. Některé příspěvky již byly zodpovězeny od AT.

1) Příspěvek 23430, ajw712

Nechápu chování AT...nevím jestli jsem tupej ale takhle by se neměl chovat AT.. trestat věci v msg které jsou ze srandy a ani jednoho to neuraželo je fakt logika... navíc vole není trestné a kráva je? prosím o vysvětlění...protože jsem se toho od AT nedočkal...navíc za slušné otázky dostanu trest za urážení AT... prosím odpověď 

Pokud je zpráva vulgrární a není jasné, jak to myslo myšleno, je to trest jako každý jiný. Nezáleží jestli to je ve veřejném chatu nebo v soukromém. V pravidlech to také není nijak rozdělené.


2) Příspěvek 23431, ajw712

takže kráva je nadávka a vole ne? nic tu není psané o msg jak mi AT tvrdí

Je rozdíl mezi nadávkou "do větru" a urážkou, kerá je cílená na určitou osobu.


3) Příspěvek 23432, DerpHimox

ajw712, už jsem si stěžoval na A-team několikrát a mám na něj stejný názor jak ty. Až na Saffa, Tomase a Zajdy, jinak bych kompletně změnil A-Team... Už jsem napsal své a dohadji se snimi furt.. jednají blbě.. rozhodují blbě, prostě nejednají správně, jak A-Team

K tomu moc nemám co dodat. Samozřejmě, že nikdo není neomylný, ale z informací, co mám nikdo vyloženě špatně nejdená. 


4) Příspěvek 23438, ajw712

Myslíš si, že když odpovídám na předchozí vole "ty krávo :DDD" je urážka ? vzpamatuj se...vše bylo v msg a už mě opravdu štve jak se AT smolí do msg kde není hadka...jestli je normální řešit všechno v msg tak by to majitel měl dát do pravidel, protože jak chápu AT tak jen připojení hráče je defakto porušení pravidel... Nechápu logiku AT, že trestají věci co nejsou ani v pravidlech -_- A ano přečetl jsem si schválně pravidla a nic jsem neudělal takového aby mě nějaký primitiv v AT mohl trestat... jestli tě štvou zpravy hráču tak jdi z AT a to hned.. děláš si ostudu... a teď to uvidí více lidi co se tu děje a doufám, že majitel ví co dělá a doufám, že se zamyslí co má za lidi v AT.

Nikde v pravidlech není napsané, že nadávky/urážky v soukromých zprávách se netrestají.


5) Příspěvek 23440, ajw712

Nevidím důvod proč to uzamýkat, když se to tu řeší slušně -_- vidím, že AT se chce výhnout zodpovědnosti za své chování a neví kdo co tu má řešit...

O pár příspěvků výše bylo napsáno, že stížnosti na AT řeší vedení.


6) Příspěvek 23443, ajw712

sorry za spam ale "ty krávo :DDD" je urážka a "vole" není? mě se to zdá úplně to samé. 

Viz. 2)


7) Příspěvek 223446, ajw712

Adame to ano, s tímhle nemám problém...ale mám problém s jednaním AT. Zeptal jsem se slušně za co kick a po chvíli arogance jsem chtěl aby AT semnou bavil normálně a ne cancer a hned trest? Takže AT tady můžou být arogantní pokud dobře chápu tvé slova?

Ty se začneš do někoho navážet typu

Nedelej ze sebe cancer :D
Tak si vypni spaje a nemusis tu brecet..
Chci vysvetli logiku demence tohoto serveru ze nemuzes nic psat
Za pravdu zdrhne ? :D

a potom čekáš, že se s tebou bude někdo normálně bavit? ReineBia narozdíl od tebe reagovala v klidu.


8) Příspěvek 23449, ajw712

Víte, že si s tím smolíte do pusy s tím vole a krávo? oba mají totálně stejný význám a neměli by se používat ani jedno označení. Tak třeba dám příklad... Příjdeš do zaměstání, uřády,nemocnice,policie a začneš tam používat vole a budeš si myslet, že je to v pořádku? Chci se jen slušně obhájit a promluvit si tady o váši logice bez úrážek...

Viz. 2)


9) Příspěvek 23451, ajw712

Adame prosím nebuď tady arogantní jak politici děkují... Vím, že AT má na starost dost věci a každý udělá chybu ale vadí mi na tomhle serveru jedno... AT se chová jak banda komunistu, kde za každé slovo musí být trest nebo vyhrůžky. Neřeknu když se lidi hadájí v msg tak je třeba zakročit ale když se normálně baví o čemkoliv (ať je to seznamení, sport, sex, TV...) tak si myslím, že není vhodné zakročovat jak to tady máte. V pravidlech není nic o msg zpravách jak mi tady tvrdíš. Pokud chceš aby tvrzení bylo správné tak ať majitel dopíše do pravidel, že je zakazáno se bavit všem i v msg.

Viz. 4)


10) Příspěvek 23453, ajw712

takže můžu psát do chatu krao pokud to dobře chápu?

Viz. pravidlo 1.7.

1.7 Je zakázáno neslušné nebo neestetické vyjadřování a to jakýmkoli způsobem včetně herního nicku či staveb. Vulgarita je považována za vulgaritu i při jejím zacenzurování.

11) Příspěvek 23454, RoboPlay

Zdravím, "Vole" To už vůbec není nadávky, ztratilo to všechen zneucťující význam a nikdo se tím necítí urážen.Je to tak zpopularizované, že se to jako nadávka nebere.Mezitím, co "Ty krávo" se jako nadávka bere. Spíše jako nadávka na ženy. Spíše se mi vůbec nelíbí tvoje chování. Možná si myslíš, že to vypadá slušně, ale "Nedelej ze sebe cancer" a "Chci vysvětlit logiku demence tohoto serveru, ze nemuzes nic psat", vůbec slušné není.Pokud vím, tak vulgarita je na serveru zakázaná. Nikde není napsáno, že v msg nadávat můžeš.

a) Jen dodám, že stejně jako se nadávky berou jinak v hospodě a na úřadě, podobně to funguje i na serveru. V určitých případěch - například v noci, kdy na serveru nehrají mladší hráči, "mírné a běžné" vulgarity někdy neřešíme, záleží na situaci. To samé bych dodal k příspěvkům, které odkazují na bod 2).

b) Vzhledem k tomu, že to je hodně subjektivní, záleží na daném AT, který sleduje chat. To ale neplatí v tvém případě, kdy "ty krávo" bylo vyhodnoceno jako cílená urážka.


12) Příspěvek 23455, DerpHimox

Zdravím Admina RoboPlay. Hráč ajw712 očividně není jediný, kdo si na jednání A-Teamu stěžuje, už jsem posílal svoje zprávy ostatním členům A-Team a dle mého má ajw712 pravdu.To, že mu dáte mute za to, že si píšou ze srandy je urážlivé. A-Team by měl jednat tak, že by měl prvně danou situaci pořádně prověřit a nejednat tak, že dávat mute, nebo ban.

Kdyby měl AT prověřovat každé slovo přesně jak bylo myšleno jako u psychologa, tak by nás muselo být minimálně 100, aby jsme to stihli. To ale neznamená, že nemáš pravdu. Tyto věci prověřujeme až dodatečně, když se vyskytne problém - stížnost.


13) Příspěvek 23457, DerpHimox

Třetí ban jsem dostal zase za nevhodnou stabu, zas na pět dní, ale v tuhle chvíli jsem opravdu vybouch, sice byla na mé parcele stavba, za kterou jsem dostal ban, ale ještě před tím, asi 7 hodin než jsem dostal ban, jsem stavbu sám zníčil a ještě k tomu jsem se na té  stavbě nepodílel, tudíž jsem ji nestavěl, takže v době, kdy jsem dostal ban stavba na mé parcele sedum hodin nebyla, to jsem tedy začal řešit, nepodával jsem žádost o unban, ale dostal jsem ho..

Viz. pravidlo 5.1.1, ale

5.1.1 Přidání práv na pozemku (parcele) je na zvážení každého vlastníka, ten nese odpovědnost za případné následky nebo škody. 

Tohle jsi semnou tuším řešil přes soukromou zprávu, následně jsem ti ale na rozhodnutí Saffa udělil unban.


No a toď vše, pak jsem dostával běžné Mute, které byli oprávněné a členem A-team byli správně udělené, ale když napíši do msg kamarádovi, že "A-Team dělá hovno, že akorát dokáže nasrat" (mimochodem, bylo to na mě.. kam bych to napsal, buď bych mu to napsal na skype, ale v tu chvíli jsem ho neměl otevřený, tak jsem mu to napsal na msg, protože se mě ptal, proš jsem naštvaný). Byl to názor, který si může říci každý člověk, kdo žije v této zemi.. nemám chuť se znovu hádat, protože mám svojí hlavu.. a měl jsem právo toto napsat.. protože vládne demokracie...

Názor ano, ale z tohoto je jasně cítit urážka.

No a teď jsem dostal ban znovu za to, že jsem si řekl svůj názor, asi 30minut jsem se hádal s třemi členy A-Teamu, nebyla to hádka, říkejme tomu spíše rozhovor.. psal jsem jim, co tu dělají špatně.. /zas svobodný názor) a ban jsem dostal na 7dní za to, že jsem jim napsal, že "jsou banda debilů" Víte co je na tom vtipné ? To, že bych chtěl vidět, jak snáší váš A-team názory v reálném stvětě.. lebo nic jiného neumí než dávat mute a bany, nic jiného.. a v reálném světě to tak nefunguje, tohle fakt ne... To,že si člověk projeví názor, to je špatně ? Berte to takhle, když vám nikdo napíše, že A-Team je best (je to názor) a vy mu poděkujete.

Stejně, jako na předchozí odstavec - názor ano, ale z tohoto je jasně cítit urážka.

Ale, když někdo napíše, že A-team je banda debilů (je to názor) tak dáte mute, nebo ban.. fakt.. nesnáším to.. blbě jednáte...

Žádné pochybení v tom nevidím.


14) Příspěvek 23463, ajw712

Další věc... řeknou v reálu někomu do oči koho neznáš vole, mílý AT může skončit s tím, že ti ten daný člověk může dát i pár facek a pak se můžete vymlouvat, že jste ho neuráželi 

Viz. odpověď u 11)


15) Příspěvek 23465, DerpHimox

Takže, když tu mluvíš o pravidlech, tak je dejte na více viditelné místo, když to máte schované pod kolonkou "další" tak to asi neberete vážně. Hlavně že tam máte "Hlasování".

Odkazy jsou seřazeny podle důležitosti a navštěvovanosti. Například pravidla rozhodně nečteš každý den, narozdíl od toho hodně hráčů hlasuje i několikrát denně.


16) Příspěvek 23466, DerpHimox

A ještě musím podotknout, že jsem svůj názor na A-Team prezentoval jak nejlépe to šlo...

"Jak nejlépe to šlo" bych si představoval jinak než:

a) jsou banda debilůb) chtěl bych vidět, jak snáší váš A-team názory v reálném stvětě.. lebo nic jiného neumí než dávat mute a bany, nic jiného.. a v reálném světě to tak nefunguje, tohle fakt ne... To,že si člověk projeví názor, to je špatně ? Berte to takhle, když vám nikdo napíše, že A-Team je best (je to názor) a vy mu poděkujete.

17) Příspěvek 23467, ajw712

Milý admine... to, že sleduješ ubožáka, který si dovoluje na měšťáky to je tvoje věc. Takže to nepřirovnávej ke slušnému chování... K majkovi...ten armen kdyby si takhle dovolil na statní policajty tak ho seberou, odvezou na pole a dostane tam přes hubu bez svědku. Chcete tady aby se lidi chovali slušně a potom tu dovolíte používat "vole" ... označení plná debilu nebo plná volu je prakticky to samé... hráč může použit na druhého hráče vole ale cancer (označení pro špatné chovaní je mimo pravidla) zkus se zamyslet a nepsat tady takové velké hněde prosím.

Viz. 11) b)


18) Příspěvek 23468, DerpHimox

Ne, chyba A-Teamu je. Že se ve chvíli dané situaci nedokážou orientovat a hned zasahují tím, že dávají ban, nebo mute. I když si danou situaci neprověřili. A pak tady dělají "chytré"

Viz. 12)


19) Příspěvek 23469, DerpHimox

Hlavně že ban dostaneš hned a na vysvětlení si pěkně dlouho počkáš...

Viz. FAQ. Navíc tohle je poměrně dlouhé a navíc s nízkou prioritou.

Q: Už to je 10 minut, co jsem zaslal/a email a pořád mi nikdo neodpověděl!!!! Jak si to jako představujete???A: Jsme pouze lidi, nikoli roboti. Odpověď běžně trvá řádově několik hodin.

20) Příspěvek 23471, DerpHimox

Už to je 10 minut, co jsem zaslal/a email a pořád mi nikdo neodpověděl!!!! Jak si to jako představujete???Jsme pouze lidi, nikoli roboti. Odpověď běžně trvá řádově několik hodin.

Viz. 5)


21) Příspěvek 23474, ajw712

Pokud se nepletu tak v ústavě je taky, že člověk má právo na svobodu a svobodný názor, pohyb a dělaní věci co nejsou proti zákonu... co není v pravidlech to se dělat, může...jenom tady se projev slova mezi 2 hráči trestá jak za komunismu... tam si taky něco řekl co se nelibílo orgánum tak tě zavřeli, zmlatili nebo poslali na smrt...prostě tě odstranili jak to dneska předvedla slečná @reinebia a povolala si další lidi na pomoc protože nemá argumenty

Viz. 11) b)

Jinak pro @reinebia která by měla odejít z AT protože porušeje pravidla AT... a to 7.11 Každý člen je povinen na svém profilu na webové prezentaci serveru uvést buď svůj reálný věk nebo ho mít nastavený jako skrytý. U bydliště musí být uvedené reálné město nebo stát, kde daný člen pobývá. Věk 0 není reálný věk a nemá to ani skryté takže jasné pochybění 

 Nemyslím si, že by kvůli takové "blbosti" musela odejít. Určitě si profil upraví tak, aby to bylo v pořádku.


22) Příspěvek 23477, DerpHimox

Omlouvám se za pozdější odpověď, odpovídal jsem na otázku jednomu členu z A-team. A ano, ptáte se dobře moderátorko. V České a Slovenské ústavě je dáno, jak již zminoval hráč ajw712, že člověk má právo na svobodu a svobodný názor, pohyb a dělaní věci co nejsou proti zákonu...  

Viz. 11) b)


To je myslím za mě všechno.

EDIT: Dobře to shrnul @R3pl1. Zatím bych téma nechal odemčené, kdyby byly ještě nějaké nejasnosti.






Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram



Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 6 let

Zdravím, rozhodla jsem se, že ještě něco připíši, kvůli pár věcím.

Nejprve bych chtěla podotknout, že jsem nepovolala A-Team, protože mi došli argumenty, ale z důvodu, že mám i svůj osobní život. Jak už jsem řekla, mám osobní život a proto jsem musela někam jít, teď jsem přišla a opět toto řeším.
 

K prvnímu potrestání hráče, bych chtěla dodat, že za 'ty krávo' dostal kick a poté si stěžoval, že ho jeho kamarádka nedostala za 'voe' .

Ještě se chci omluvit všem za to, že se s tímto museli obtěžovat.






Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.



ajw712
Hráč

19 postů
10 reputace

IGN: ajw712
Od ajw712 » přes 6 let

V tomhle musím častečně souhlasit s replim...máte tu šíleně moc chyb v pravidlech. Ale zkuste mě pochopit...hrájí si v pohodě, bavíme se a najednou kick za nic...poté začnu se vyptavat sice podražděně ale vynervovaně už za co a dostanu za to mute?? je to normální ?? pak napíše hráčce co se děje přes cedulky + si lehce ulevím jedním slovem a hned ban na 2 dny?? To jako fakt? za jedno slovo ban 2 dny? neřeknu warn nebo upozornění ale hned ban?? to už fakt je anarchie a vy tu více hráčů nechcete... AT se chová jako stb a hráči nic nemůžou dělat než jen stavět a to i tak je hraniční stavět protože co není v pravidlech, že uděláš čárku a AT si může vymyslet, že je to naznak přírození ...Prostě to chce upravit pravidla -_- ano nechoval jsem se k @reinebia nejslušnějí ale to, že mi zničila hru a zařídíla hned ban protože ji došli argumenty tak to je pak těžké...pouhé promiň za ban nevezmu jen tak...Děláte si velkou reklamu díky tomuhle AT protože si tohle nenechávám jen pro sebe :) 








MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 6 let
V pravidlech bude vždy něco, co se bude dát obejít. Takže pokud se hráči budou chovat "nedementně" tak ani potřeba nebudou...





Děkuji Sponzor MrFilip_CZE


Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​


Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz


Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2


sfi2pWH.png



mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

zamknete nekdo tuhle blbynu zachraní to lidem život






Email