Žádost o unban - _JokerB_ • Minicraft.cz



_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 2 let

1. Důvod banu: Cheating

2. Datum a čas banu: 20.11.2021 16:56

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @100ry_

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Nic som neurobil neviem aky cheating..

 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Žiadne

 

9. Důkazní materiál: Žiadny

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: ---








Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 2 let

Ahoj,
jedná sa konkrétne o tvoj rekord na mape Dream na minihre parkour. Dať najťažšiu mapu pod 10min je celkom haluz. Čo som si aj pozeral banlist, tak tam máš kick od AC pravdepodobne za ten fly, čo si používal. Máš k tomu niečo dodať?

100ry






Hey G

 



_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 2 let

Ahoj,

Takže takto ta mapa nieje skoro vôbec ťažka, ked neberem do úvahy obskoky, to že ty to nevieš preskakať neznamená že je najťažšia jo ? alebo že je označena ako najťažšia. A keby už používam fly tak na čo by som sa drbal s mapou 10 minút ??? Keby mam fly tak už som niekde inde s coinami. A ten citátik si zabil, love tituly a znamky su mi tak ja neviem asi na zariadenie života a živobytie ? a prečo by som mal mať vyhasnutu mamku, miliony na učte, vyštudovany akademicky titul a dobre znamky tak kvôli tomu by mamka na teba nemala byť hrdá ? No každopadne na tvojom mieste by som viac preveroval ten rekord, jak sa hovorí dva krat meraj raz rež, no a vymysli nejake citaty ktore dávaju zmysel.

To je všetko seva..








NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 2 let
Takhle, ta mapa je dost sakramensky těžká Vem si že když jsem jí skákal poprvy trvalo mi 6h ji doskakat a dát jí za 10 min jen tak je jak říkal 100ry haluz, prostě krásně a jednoduše to můžeš vyřešit tak že ti da 100ry unban a doskaces tu mapu za podobný čas a máš unban (dostal jsem povolení od 100ryho jsem psát takže chill AT)







_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 2 let

Dobre, takže za 1. mne tiež niečo trvalo tu mapu cvičit a skakať, realne asi tyžden-dva som stravil u toho cele online vyučovanie lebo som chcel prekonať rekord ktorý tam bol cca 15 minut a to už mi trvalo dosť. Prve dni to bolo ťažke ale ak to cibríš dva tyzne v kuse tak si tu mapu osvojíš. Ako som hovoril mapa je pre mna celkom lahka až na tie obskoky, parkour už robím dosť dlho a viem si povedať že v niektorych mapach som dobrý. A za 2. to že 100ry_ mi da unban a mam mu preskakať pred jeho očami mapu znova tak s tym nesúhlasim pozri, ban už mam nejaky piatok a tu mapu som naposledy skakal neviem kedy tiež to nejaky ten piatok bude, musel by som si znova tu mapu nacvičit znovu už si ju uplne tak lahko nepamätam. No a za 3. to už len taka otazka, prečo sa k tomu on sam nevyjadril ale nejaky Sponzor++ ktory ked si myslí že da 50 euro za taku debilinu si môže zobrať nejake adminske privilegia ? ok povolil ti to ale tato vec sa ťa vôbec netýka, a podľa mna by 100ry nemal len tak niekomu povedať, nechce sa mi vyrieš to zamna. Bol by som rád ak by sa vyjadril samotny 100ry_.

 

To je všetko Joker..








TobisMiner
Sponzor++

131 postů
70 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 2 let

Zdravím,

pokud dobře koukám, tak ban jsi dostal před dvěma dny, takže tvrzení "je to už nějaký pátek" mi přijde trochu mimo mísu. Osobně si myslím, že vyjádření jiného hráče je taky podstatné - přeci proto jsou vlákna taky veřejná. Aspoň je vidět více pohledů na věc. Můžeš se například dohodnout, že mapu si osvěžíš, a pak až ukázat poctivě získaný čas - na všem se dá dohodnout, chce to jenom chtít.

 

-Tobis






"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"



REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 2 let

Jestli tady chceš něčeho dosáhnout, doporučuju začíst se chovat trochu slušně, taky by se dalo domluvit, že by ti nechal možná i pár dní na to, aby jsi se znova mapu naučil, zvládl jsi to za 10 minut, tak by neměl bejt problém dát nějakej dobrej čas znova. Jestli ti nějak vadí, že jsem jen hráč a píšu sem, klidně moji zprávu ignoruj, to už je na tobě.








_JokerB_
VIP

16 postů
2 reputace

IGN: _JokerB_
Od _JokerB_ » přes 2 let

Ano to vyjadriť sa môže ale toto že mu povolil niečo si dokazovať alebo idk tak to už je trochu moc. Ak by ste mi dali par dni na nacvičenie mapy nemam problem..








MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 2 let

Ahoj,

Páči sa mi vyjadrenie zabanovaného hráča. U niektorých trestov to môže byť pochopiteľné, keď hráč dá minútovú mapu za 10 sekúnd, ale u iných by to chcelo reálny dôkaz.

Milenkovo






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 2 let

Ahoj,
už len svojim chovanim prikladáš suché drevo do ohňa. Ale pozri sa, poviem ti takto. Ako písal Kari, tak sa môžeme dohodnúť na tom, že ťa vypustím na server a pred mojími očami ju dokončíš v tomto okruhu (10min), keď ti to teda nerobí problém. Argument toho, že si to potrebuješ precvičiť je srandovný. Predsa keď cvičíš týždeň/ne mapu, tak prečo by si zrazu vyšiel z kurzu? Trošku pritiahnuté za vlasy.

100ry






Hey G