Veselé Vánoce a soutěž! • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

VESELÉ VÁNOCE


Zdravím,

 

jelikož je dnes ten pravý den pro nadělování dárků, dáme si jeden takový event o Minicraft tričko (velikost dle vlastního výběru) a 20 000 coins pro jednoho z vás.
Stačí nějak hezky, trefně, originálně nebo vtipně v několika větách (alespoň 10) popsat, jak si užíváte Vánoční čas ve spojení s Minicraftem nebo Minecraftem obecně. Popis můžeš samozřejmě doplnit obrázky nebo screenshoty.
Své dílo napiště přímo do tohoto vlákna jako odpověď nejpozději 26.12., poté vyberu jednoho šťastlivce, který obdrží zmíněné coiny a Minicraft tričko. Také můžete palcem hlasovat pro své kamarády, kteří se do eventu zapojí, palcem nahoru u příspěvku, ty budu při výsledném rozhodování také brát v potaz.

Také všem hráčům za celý náš tým přejeme šťastné prožití těchto svátků a bohatého Ježíška! Hodně štěstí!

Zimní lobby vybízející k prozkoumání






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 3 let

No niekto musí byť prvý čo sa zverí,

U mňa tento zvláštny rok zavŕšili aj divné Vianoce, prvý krát som ich strávil len s bratmi, rodičia na poslednú chvíľu s nami neboli, riešili rodinné záležitosti (všetci sú OK). Prácu sme si rozdelili (a popritom počúvali Pokáča alebo sem tam hrali hry). Ako každý rok aj tento rok sme súťažili na "zlaté prasiatko". A prehral som prvý (zjedol som salónku) a paradoxne ten ktorý mal na starosti varenie, vydržal ako jediný až do večera. Čo musím povedať, že je mi ľúto,ale už sú u nás Vianoce čoraz všednejšie, stromček sme tentokrát nevyberali ani neozdobovali (lebo... načo?), len sme vybrali taký malý polmetrový a poskladali ho aby sa to úplne nevytratilo. Večera pri vianočných svetielkach (na ich rozostavenie som osobne celkom pyšný) a prvý raz prípitok Modrou Frankovkou. Každý dostal čo potreboval, ja 4 páry ponožiek (decká nepodceňujte silu ponožiek, je to jeden z najlepších darčekov) a froté deku (na intráku je počas leta chladno, a cez zimu totál kosa). Potom sme zahrali nejaké coop-hry, vyvenčili psov a zaspali o druhej v noci.

Včera som tiež dostal celkom bohate naplnený Shulker Box od l_lukas_ ako darček na OneBlocku, tak ma napadlo že ešte niekomu spravím pekné Vianoce a hodil som do marketu 3 shulker boxy s tématickým obsahom, a každý si našiel iného majiteľa, čo ma hreje pri srdiečku :), tiež som asi na 15 hodín vypol hoppery vo svojej verejnej xp-farme, tak snáď si to niekto všimol a využil 3:) . 

Pekné Vianoce všetkým prajem, a mám špeci požiadavku na @saffers , aj ty nám sem napíš ako si strávil Vianoce (či už v spojení s Minicraftom alebo len všeobecne), väčšina ťa tu berie ako niekoho kto tu každý deň maká na zlepšovaní servera, a práve preto si zaslúžiš aby si ťa ľudia zapamätali aj pre tvoju osobnosť :)






+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003



iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 3 let

Tak se přidám... :)

I když tyto vánoce trochu zkomplikovala aktuální situace ohledně COVID-19, tak sem si je dost užil...

Na štědrý den jsem dopoledne rozdával dárečky na survivalu, dokonce jsem nějaké dostal i já, za čož jsem byl velmi rád. :) Dále následoval oběd. K obědu byla, jako jako každý rok, čočka s vejcem. Po obědě jsem šel na hřbitov. Poté jsem jel do kostela pro betlémské světlo, kde jsem potkal kamaráda, tak jsme si popřáli pěkné vánoce... :) Potom jsem šel zase na minicraft a pokračoval s dárkama. A protože byly vánoce, zvíšil jsem pravděpodobnost na výhru v automatech, čehož rovnou hráči využili... Po odpojení ze sereveru jsem šel ozdobit stromeček a musím říct, že se mi docela povedl. Když jsem dozdobil, šel jsem na štědrovečerní večeři, řízek s bramborovim salátem. Po večeři jsem šel k dárkům. Každý dostal to co chtěl. Po rozbalení věcí u nás jsem šel k prarodičům, kde jsem taky dostal samý pěkný a užitečný dárky, koukali jsme se tam společně na pohádku a následně na Pelíšky.

Doufám, že jste si také užili Vánoce, a přeji vám pohodový vstup do Nového Roku, Štěstí Zdraví, Lásku... A ať se vám daří :)

 






DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz


 

 

 
 

 

 



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

Ahojky, tak taky napíšu něco a snad se vejdu do těch 10 vět :D

U nás to bylo asi jako každý rok, ikdyž je fakt, že už to není ono jako kdysi. Už týdny dopředu jsme sháněli všemožné dárky, ale bohužel to bylo tentokrát těžší než obvykle. Několik dní před Vánocemi už se o tom všude šuškalo, my na nervy z toho všeho a dělalo se cukroví (na které jsem se tentokrát s bráchou docela vykašlali XD). Na mini se stavěli stromky, dárky se připravovali a už se lidi ptali, co by kdo chtěl. Pár dní před Vánocemi a během nich se už rozdávali dárky, Shulker boxy se vzácnějším obsahem a nikdo neví, co tam bylo, protože se vždy každý ptal jen na oblíbenou barvu.

Ráno raníčko hezky jsem se vzbudil kolem 12 jako vždy a už slyšim jak chtěj všichni pomáhat a úplně se vidím jak hážu otrávený výraz. Daroval jsem poslední dárky na MC a šel smažit všechny řízky a ryby. Při tom nás s bráchou máma ukecala na většího panáka Morgana...tomu se těžko říká ne, ovšem s kombinací s pivkem, co jsem právě dopil to není úplně nejlepší nápad XD

Ještě před večeří přišli sousedi, že nám taky něco dávají a byla to velká těžká dřevěná bedna. Netušili jsme, co tam je, ale těšili jsme se. Nakonec došlo na štědrovečerní večeři, což je asi jedinej den, kdy jsme všichni spolu a jíme u stolu, takže docela raritka. Po velké večeři klasické rozbalování dárků... samozřejmě nejlepší dárek jsou ponožky :D

Po celém tomhle šílenství se šlo samozřejmě hnedka na TSko a na Mini a zase už jsme jeli bomby :D Bohužel jsem nepostavil tento rok na serveru nic tématického, takže jsem to moc ani takto slavit nemohl. Ovšem děkuju za dárky, co jsem dostal, jsou super :D

Ještě se zpožděním vám, kterým jsem nepřál, přeji Veselé Vánoce. :)

A na Silvestra se pořádně zlijte! XD






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

 

bylo to dosti těsné. Každého příspěvek měl svá pro a proti, nakonec vybírám @Obchodnik003, jelikož byl první a zároveň na první pohled chronologicky popisuje dějovou linku (ostatně také @GejmronCZ), rozhodování opravdu nebylo za mě lehké.

Vzhledem k tomuto faktu i ostatní získaní 10000 coins jako odměnu za účast a speciální tag soutěže.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 3 let

@saffers Díky, rád jsem se zúčastnil! :)

A @Obchodnik003 gratuluji!






DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz