Minicraft^2: Nová Epocha Začíná • Minicraft.cz



rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 3 let

    Vzducholoď se blížila k hradu, když v tom přiletěl obrovský zelený drak a zafoukal tak velkou silou, že Steve spadl z Hyndenburgeru a viděl jen jak Hyndenurger pokračuje dále bez něj. Steve dopadl přímo do dračího hnízda. “Ještě, že tu není fall damage”, Zamumlal Steve, když se zvedl z tvrdé země a přemýšlel, kam dále. Uviděl netheritové vejce jak plave v lávě, Steve vejce bafnul a rychlostí světla upaloval přes most, když mu málem záda ohořela, protože drak mohutným ohnivým dechem sežehl most za ním.

    Steve běžel přes bažinu, kde se točily veliké houby a uviděl chalupu s cedulí čísla popisného s číslem 653, dokonce ta chalupa byla i na kuřích nohách. Steve jí ochočil a vylezl do ní, kde si pořádně odpočinul od běhu. Když vstal, uviděl muže s batohem plných hlav. “Co tu pohledáváš chudáku?”, Zeptal se. Steve mu začal vyprávěl příběh, ale muže zaujalo dračí vejce, takže ho napadla výměna, za jeho veliké tajemství, Stevovi řekl: “Půjdeš se mnou a ukážu ti něco, čeho nebudeš litovat”, Steve samozřejmě neodmítl a společně vyrazili do hluboké ohnivé jeskyně pod povrchem země. Muž mu ukázal základnu plnou hlav a řekl: “Za to vejce si můžeš odnést, vše co budeš chtít” Steve mu hodil vejce, sbalil hlavy do svého shulker boxu, který od muže při loučení dostal a začal lézt z jeskyně ven. Když Steve vylezl ven z jeskyně, všiml si velkého zarostlého hrobu, který obklopovaly kaktusy s obrovským náhrobkem, kde zjistil, že hrob patří Největšímu architektovi Minicraftu, který se podílel na velkolepém hradu či ušlechtilých domů pod hradem. Vedle hrobu uviděl tajnou starou cestu, která mířila přímo do hradu, takže se po ní vydal.

    V hradě se setkal s hlavním Správcem serveru Saffersem a kamarády, které si po cestě našel, všichni mu pogratulovali, že se k nim i přes tak nebezpečnou cestu dostal. Steve došel ke trůnu a Saffers mu podával ruku, samozřejmě s dezinfekcí a řekl mu tajemství, které do konce života nikdy nezapomene, protože to bylo to, co ho přes strašlivou cestu dostalo. A tím tajemstvím bylo přátelství, které mu pomohlo najít si nové kamarády, kteří mu na cestě pomohli.

    Přišel tam Yomec a pohádce ukradl konec.

 

 

Doufám tedy, že vám dnešní update udělal úsměv na tváři a chuť prozkoumat naše nová lobby!

Také bych rád poděkoval Adamovi, který mi pomohl vymyslet koncept Steva a jeho cesty a také s grafikou tohoto projektu, dále bych chtěl poděkovat saffersovi, který pomohl s nastavováním, následně všem builderům, kteří se podíleli na stavbě a pomoci (a to i bývalí buildeři),  RandomJmenovi za schování pokladů na lobby, zbytku Ateamu za podporu projektu či výpomoc builderům a nakonec všem hráčům, protože by se bez nich tento projekt nikdy neuskutečnil. laugh

kaktusator_666, Adam653 a BTeam Minicraftu

 

"A epocha, ta již dávno začala"






Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"



TH3L0M1S
Sponzor++

63 postů
18 reputace

IGN: TH3L0M1S
Od TH3L0M1S » přes 3 let

Hej, vypadá to mega cool. To teda poklona až po kolena protože je to mega hezký, hej.

 






Varuj se ran, co se dlouho hojí. Miluj lidi, co za to stojí. Dosáhni v životě všeho, co chceš a žij tak, ať ničeho nelituješ.



Amelii_
Sponzor++

194 postů
116 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 3 let
goodplayer365 said:

Hej, vypadá to mega cool. To teda poklona až po kolena protože je to mega hezký, hej.

 Dik






Šulínek.



tophx
Developer

1006 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 3 let

Nová epocha začala když MILENA dostal Admina.






Poslat zprávu na webu.


E-Mail: dev@minicraft.cz