Proč byla má přihláška zamítnuta? - FAQ • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím, během dneška mi přišla spousta dotazů ohledně zamítnutých přihlášek. V tomto příspěvku tedy zmíním nejčastější důvody.

 

Nedostatečný rozsah

Z příhlášky by každý člen AT, který ji čte měl mít alespoň základní povědomí, o koho jde, jak reaguje v různých situacích nebo čím se zabývá. Jednoslovné odpovědi nebo velmi krátké věty, které nejsou nijak rozvinuté opravdu nestačí.

Pravopisné nebo gramatické chyby

Přihláška, která vypadá jak od negramota nebo afričánka z Etiopie, který se sotva naučil komolenou češtinu opravdu na nás nezapůsobí kladně.

Výmysly a nepravdivé informace

Spousta věcí, které jsou v přihlášce uvedené lze snadno ověřit a některé mohou být až bijící do očí. Uvádějte tedy jen pravdivé údaje a fakta.

Nedostatečná stavba

Pokud hráč zasílá přihlášku na post builder, tak očekáváme stavby na úrovni. Pokud tedy nám předvede jen domek, který zvládne postavit téměř každý za pár minut, tak nás to určitě nepřesvědčí k výběru. Dalším levelem jsou jen přihlášky kompletně bez staveb - u nich nemáme co hodnotit.

Rozsáhlý trestní rejstřík

Každý člen AT by měl být vzorem pro hráče. Spousta získaných trestů od nadávek až po griefing žádné plusové body nepřidají.

Vulgarita v přihlášce apod.

Od členů AT se očekává, že se budou chovat slušně. Nadávky, urážky a jiné v přihlášce opravdu nedělá dobrý dojem.

Chování ve hře

S velkou částí hráčů se běžně celý tým setkává přímo na serveru. O každém tedy můžeme mít alespoň přibližné povědomí, jak se ve hře chová, zda pomáhá ostatním hráčům nebo je jinak nápomocný.

 

Doufám, že tento příspěvek alespoň některým z vás trochu pomohl při vyplňování otázek a třeba i nám při odpovídání na stále stejné dotazy.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



tadeas
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: tadeas
Od tadeas » přes 4 let

proč

 








SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 4 let

@tadeas je to kvůli tomu, že asi tvoje přihláška nebyla dosti obsáhlá, a i přes to jsi poslal hned několik přihlášek. (zbytečně = stejně málo obsáhlé) a zamysli se příště nad svojí přihláškou a zeptej se sám sebe zdali nebyl jeden z důvodů zamítnutí mezi těmi co napsal saffers. Nemusíš tu pak psát "proč".






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt