Dodělání shopu na SkyBlocku • Minicraft.cz



Krychlicka
VIP

4 postů
0 reputace

IGN: Krychlicka15
Od Krychlicka » přes 2 let

Zdravíčko,

chtěl bych se zeptat, zda-li by se nedal shop dodělat do nějaké normální a funkční podoby, aby tam bylo vše k sehnání a i k prodání?  Tak jak je vytvořen nyní je katastrofa a je velice nepřehledný a u někteých itemů s nesmyslnými cenami. Některé věci jdou prodat, jiné zase ne a některé věci v sopu ani nejsou (různé druhy květin na dekorace, chorus fruit) nebo jsou zdvojené (carrot, potato). Ocenul bych možnost kupování Ench. books, jelikož by se to docela hodilo.

Byl bych velice rád kdyby se daný člověk, který shop dělá, trošku zamyslel nad uspořádáním a podle toho nastavoval některé ceny, jelikož je kravina nakupovat nějaký item za několik desítek $, ale prodávat ho za minimální nákupní hodnotu (třeba dvacetinu ceny). Zde je uveden příklad velice nepochopitelných cen.

Bee Nest: nákupní cena > 35000$, prodejní cena > 500$

Bee Hive: nákupní cena > 7500$, prodejní cena > 500$

Chorus Flower: nákupní cena > 150$, prodejní cena > 10$

S pozdravem Kostička








NeoriginalniKari
Sponzor++

109 postů
54 reputace

IGN: NeoriginalniKari
Od NeoriginalniKari » přes 2 let
Jakoby shop je v normalni podobe dřív byl shop velmi rozbitý a proto ho admin milenajeteta opravil nějak do normální podoby ceny jsou podle mě v poho a kdyby si měl nějaký nápad jak něco změnit tak bude lepší kdyby si vypsal víc věcí který by se mohli opravit a bude to super







MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 2 let

Ahoj,

Obchod dostal takú úpravu, aby sa práve predišlo tomu, čo ty navrhuješ napríklad u enchantovaných kníh (aby hráči mali i nejakú tú výzvu a nie všetko z obchodu kúpiť - takto sa musíš ty vylepšovať, aby si si napríklad získal fortune 3). Taktiež sa predišlo tomu, aby hráči hrali a predávali všetko do obchodu, preto tie ceny sú a nie sú na rôznych itemoch. Ako ale bolo písané, tak svoje návrhy môžeš zasielať kľudne i sem a my sa na to pozrieme.

Milenoškovo






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz