Žádost o unban - disputednoob • Minicraft.cz



LabyDisp
Sponzor

13 postů
1 reputace

IGN: enlarged_eye
Od LabyDisp » přes 3 let
Ban udelil:chocolatelpcp Dôvod:cheating Čas banu:12:53 Bol ban právom? Nie Dôvod ub? Ban bol neprávom hacky už žiadne nemám, rad by som teda požiadal o pre kontrolovanie PC





Cesta bez prekážok není cesta 



ChocolateLPCP
E.Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 3 let

Zdravím, v ticketu jsem tě varovala ať mi nelžeš, nu bohužel. Tu máš 2 videa https://youtu.be/05vU_Bt7ZpA a https://youtu.be/AKv0AYCK1Rg za mě je tam jasně vidět že něco máš, nechám vyjádřit i ostatní členy jestli to vidí stejně.








LabyDisp
Sponzor

13 postů
1 reputace

IGN: enlarged_eye
Od LabyDisp » přes 3 let
Na prvom videu je vidno ako ťažim redstone na automatickú farmu a za tým boli diamanty a na druhom videu to že sa zastavím a idem sa pozrieť aké je to veľké a začnem ničiť trávu znamená ze mam hacky?





Cesta bez prekážok není cesta 



TobisMiner
Sponzor++

131 postů
70 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 3 let

Zdravím,

myslím, že tady jsou důkazy jednoznačné. V prvním videu je vidět, že ti něco pomáhá a ty se to snažíš zakrýt. Ke konci prvního videa 3:30+ je jasně vidět nějaký mine bot. V druhém videu to samé. Navíc ti ani nepomáhají důkazy z prohlídky od jiného člena, který našel na tvém PC nainstalované různé Xray packy. 

-Tobis






"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"






134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Ahoj,

poďme sa teda, pozrieť na tvojú "precíznosť", ako si v prvom videu v čase 2:00 si kopal úplne dokonale resp. presne, blocky si kopal v presnom poradi, hýbal si sa v presnom cykle, alebo v druhom videu v čase 1:00 ako si behom letu perfektne ničil trávu a neminul si ani jeden block trávy. A to ako si stíhal na každú travú ukázať, to by som ani ja s 10 šálkami kávy nedal.  Za mňa je to viac než jasný dôkaz, že si používal Cheaty. Klamať sa naozaj niekedy neoplatí, ba dokonca nevravím o tom, že si si u nás stratil možnosť zrušenia banu, teda moc možnosti už nemáš.

Mato








SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 3 let
Disputednoob said: Ban udelil:chocolatelpcpDôvod:cheatingČas banu:12:53Bol ban právom? NieDôvod ub? Ban bol neprávom hacky už žiadne nemám, rad by som teda požiadal o pre kontrolovanie PC

 Malý poznatek k tvému postu "hacky už žiadne nemám" ukazuje jen na to, že jsi se teď proflákl a napsal,že jsi je měl. (nebo alespoň tak to chápu :D)

1. videa jsou jasná

2. AT člen u tebe našel modifikaci klienta, která tam být nemá

3. tvrdíš už nemám hacky.. ale ban je za dobu kdy jsi je měl, to neznamená, že dostanu ban za hacky -> odinstaluju hacky a mám automaticky unban :D

Hold kdyby jsi alespoň nelhal :/ Nu tvoje smůla.

SadEmo






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



ChocolateLPCP
E.Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » přes 3 let

Zdravím, jak vidíš více členů AT se shodlo na tom že máš cheaty, sám si psal i Tobisovi PM že je máš, bohužel nu hned napoprvé si nebyl schopný napsat pravdu + si musel psát saffovi že je to neopravněné atd. atd. atd. Kontrolu PC dělat nemusím když mám jasný důkaz. Doporučení pro příště: nesnaž se lhát když jsou jasné důkazy.

Žádost zamítám.