Soutěž o Dragon Egg :) • Minicraft.cz



Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

IGN: ItsAdamixik
Od Adamixik » přes 3 let

Zdravím,

Jelikož sem svému chatu slíbil že za 800flws na mém Twitchi udělám giveaway o  Dračí Vejce na survivalu, chtěl bych požádat, jestli bych mohl udělat formulář s otázkami : jmeno na serveru, jak dlouho na serveru hraju a proc bych chtel dragon egg vyhrat. Potom náhodně vyberu výherce a tomu předám na streamu dragon egg. Poprosil bych Vás, jestli by jste nemohli tuto soutěž nahodit na Úvodní stránku webu popř. ji nějak zviditelnit.

Prosím hlavně vyjadření Safferse nebo Randoma

Hezký den, Adamixik






V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3



Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 3 let

Zdravím,

nemusíš zde tento příspěvek umisťovat dvakrát. Myslím, že jednou to bohatě stačí. Předchozí jsem tedy smazal a prosím, aby se to již neopakovalo. 

Ještě doplním, že si osobně myslím, že by nějaká soutěž na survivalu o dragon egg potřebovala nějaké zviditelnění jak zde na webu, tak třeba na serveru. Ovšem pokud má někdo z vedení jiný názor a reklamu ti udělá, nemám s tím sebemenší problém. A k tomu formuláři, můžeš si ho vytvořit a vložit se sám, věřím, že to dokážeš.

 

Přeji pěkný den

---






 

            l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

 

 



Adamixik
Sponzor

45 postů
56 reputace

IGN: ItsAdamixik
Od Adamixik » přes 3 let

Evidentně eventy o 5M nestačí. Chtěl sem zkusit Giveaway o věc za cca 50M ale stejně mi to promo nikdo nezařídí. Nejde o mě, ale o to, aby v té Giveawayi bylo nejvíce lidí. Mám pocit že streamer co dostává nové lidi na server by si zasloužil, když ne peníze nebo nějaké výhody, aspoň zviditelnění soutěže o jeho věc za jeho odehraný čas na serveru pro lidi na serveru :)

Upřímně Sire tvoje názory vůbec nechápu ale co, nějak s tím asi žít musím.

 

Hezký den, Adamixik






V případě potřeby mě kontaktujte na Discord : Adamixik#7336. Děkuji <3



olmikLP
Sponzor

142 postů
98 reputace

IGN: olmikLP
Od olmikLP » přes 3 let

Hezký den,

Formulář si klidně můžeš dát zde na forum, ale na hlavní stránku (úvodní) dáváme pouze věci serveru, například celoserverové eventy, velké updaty, oznámení o spoluprácích, vyhlášení náborů do At a podobně. Z mých příkadů příkladů tedy vyplývá, že zde umísťujeme pouze věci, ketré jsou v zájmu celého serveru, a tedy tvoje soutěž zde umístnit nebude možná. Rank Streamer (který jak jsem pochopil z předešlé konverzace se Sirem máš), je pro zviditelnění na serveru, a tak si myslím že sám si můžeš nalákat lidi na svůj event, případně zkusit napsat na info@minicraft.cz pro umístění dočasného hologramu.. Ale samozřejmě, jestliže vedení udělá vyjímku, jak zmínil Sir výše, nebudeme proti. Vlákno zamykám, případně ať si jej vedení znovu odemkne a dopíše ti zde jejich náležitosti. @saffers

 






S pozdravem a přáním hezkého dne, olmík.

E-mail -> olmikLP@minicraft.cz

Discord -> olmik#3104