Unban - gargonesar • Minicraft.cz



Gargo
Sponzor++

2 postů
1 reputace

IGN: gargonesar
Od Gargo » přes 3 let

1. gargonesar

2. Cheating - XRay

3. 1. 1. 2021 16:24

4. Koolyc

5. Dočasný

6. Ban byl uveden neprávem, a odsouzen neprávem při těžbě Acient ore

7. Bylo to při příležitosti "náhodného" vytěžení Acient Ore, když jsem zahnul při opakovaném nalezení Gravelu a Quartz ore a následné Acient ore. Těžím takovým způsobem, že mám v daném místě činu ( který můžu i ukázat) systematicky a přesně stejně vykopané chodby které jsou kopány mezi chunky rovné a dlouhé a včechny kopány mou rukou. Každou chodbu co kopu desítky dní tak při cestě sbírám výše zmínění Quartz a Gravel a ani dnes tomu nebylo vyjímkou. Navíc jsem jednou odbočil ze síti tunelů a to při naražení lávopádu, kde jsem následně otočil se do prava a nalezl opět ore ( z psychologického hlediska když človek narazí na překážku tak se ji obejde z pravé strany, děje se tak u 90% jedinců), což mohlo vést také k  podezdření a následnému banu ale hned následně jak to bylo možné sem se opět vrátíl do své "sítě". Můžu doložit vše i místo činu.

Nepotřebuj podvádět nebo se jakýmkoliv způsobem zvýhodňovat nad hráči když vím, že jsem každý den sledován v rámci mé aktivity v /jobs a mnohonásobně kontrole při těžbě ore, kdy se na mne portovalo mnoho adminů a všichni předpokládám usoudili, že získaní ruda byla nalezana oprávněně. Můj majetek se řadí do vyšších tříd a kvůli párti kusům Acientu nepotřebuji riskovat ban, když vlastním 200+ ingotu. Jsem navíc čerstvý Sponzor ++ a nechci si zakládat na průsery, když je navíc plno adminů kolem. Dotyčného jsem na serveru viděl poprvé a asi usoudil že, se nějakým způsobem zvýhodňuji nad ostatními.

Prosím za jakou podmínkou,  úsudkem jsem byl takhle obžalován.

8. Důkazní materiál nemám, nepředpokládám, že zrovna v tu dobu musím natáčet, když jem nemusel nikdy předtím, jenom veden dialog.

 

S pozdravem a příjemný Nový rok přeje

                                                                                                                                                                                                                                                    gargonesar








Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

IGN: Koolyc
Od Koolyc » přes 3 let

Zdravím,

Zde máš onen důkaz: https://youtu.be/P6vfzvwRm1Y.

Je zajímavé, že jsi přesně věděl kam kopnout a nalezl jsi tam úplnou náhodou Debris.

To že jsi Sp++ vůbec nic neznamená. Už i tací dostali ban za xray a byl oprávněný.

Peace ✌️

Koolyc






E-Mail: Koolyc@minicraft.cz



Gargo
Sponzor++

2 postů
1 reputace

IGN: gargonesar
Od Gargo » přes 3 let

Omlouvám se, ale jak jsem výše uvedl těžil jsem VŠECHEN gravel a quartz ore po cestě, na který jsem narazil, a to je má chyba, že v cestě stál Acient ore ? tohle není Xray, je to shoda náhod že při mém tunelu stál gravel který jsem vytězil  jako obvykle a bylo tam i ložisko quarzu + acient..  nedělal jsem žádné uličky, žádné podivné manévry pouze tunel který jde i vidět na videu.

Prosím o přezkoumání banu.








Koolyc
Sponzor

67 postů
36 reputace

IGN: Koolyc
Od Koolyc » přes 3 let

Zdravím,

po přezkoumání celého videa (a ne jen tohoto úseku) jsem usoudil, že důkaz není zcela jednoznačný, a tak tvůj možný prohřešek vyřeším domluvou a podmínkou.

Uděluji ti tedy unban a věci ti budou co nejdřív navráceny.

Děkuji za vlákno a přeji hezký den.

S pozdravem Koolyc

//Vlákno uzamykám






E-Mail: Koolyc@minicraft.cz