Ukládání progresu/možnost dát funkce mimo hotbar--)Parkour • Minicraft.cz



kufir
Helper

30 postů
7 reputace

IGN: kufir
Od kufir » přes 3 let

Zdravím, funkcemi je myšleno (restart mapy, opustit mapu), jakožto hráč parkouru už se mi několikrát stalo že sem omylem kliknul s (restart mapy, opustit mapu) a přišel o celý progres který jsem měl. Proto navrhuji alespoň možnost si tyto funkce dávat mimo hotbar. Určitě nejsem jediný komu se to stává.

 

Ukládání progresu třeba na delší mapy, ale hodilo by se celkově. př. skáču nějakou mapu a už mě to nebaví  nebo že je ten skok moc těžký.

 

Přeji hezký zbytek dne a děkuji za přečtení kufir






Pokud cokoliv potřebuješ napiš mi na discord: kufir #3966


GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

Progres - Myšlenka to není špatná. Když jsem před dlouhou dobou zkoušel mapy typu Thems (v tu dobu jsem na to ještě měl nervy), tak bych zrovna toto velmi uvítal. Několikrát jsem si říkal, že by se to hodilo, ale pak jsem si zase říkal, že by to bylo moc OP, tak jsem to nenavrhoval. Jinak s přidáním bych souhlasil.

 

Itemy mimo hotbar - Možnost dát itemy mimo hotbar je myslím zcela nepotřebná. Stačí vědět, který item je který a neklikat jako zběsilý. Pokud Parkour hraješ často, tak to jistě znáš velmi dobře. A abych řekl pravdu, nejsem si jistý jestli fungují itemy správně, když je lze ze slotu vyndat. Vždy, co si pamatuji, když šli vyndat ze slotu, tak nefungovali vůbec. Itemů neni mnoho a když skáčeš, tak nepotřebuješ klikat na žádný pokud nechceš například restart. Prostě nebuď hyperaktivní ačkoliv chápu, že při zápalu chceš vše rychle.

 

Gejmron






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



natalkiis
Moderátor

144 postů
59 reputace

IGN: natalkiis
Od natalkiis » přes 3 let

Na parkouru je i problém s levlem, jednou jsem psala ohledně levelu a opravili ho. No bohužel z nějakého důvodu mi jde level dolů a celý ten levl systém je divný. Kamáradka má celkově více všeho na parkouru (body, skoky, čas) a tak či tak mám větší level než ona. 

Možná že by se to hodilo opravit :-)

 

Cry. :-)








saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

 

ukládání progresu není problém přidat, nicméně aktuální odměny u map jsou koncipovány tak, aby byly dostatečně vysoké při skákání při jednom připojení. Při pokračování z dokončené části by se náročnost znatelně snížila na úroveň mnohem jednodušších map.

Aktuální level je vypočíváván dle dokončených map, skoků a odehraného času. Ve výsledku by se měl snižovat při skákání krátkých map a zvyšovat u těch dlouhých.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 3 let

V tom případě bych přidal toto pouze na ty delší mapy @saffers. Například zmíněnou Thems jsem skákal předtím asi 3 hodiny a dostal jsem se sotva ze začátku. Tak trochu mi to teď připadá jako když by ses v Avataru podíval nahoru na Vznášející se hory, kam musíš vylést úplně až na vrchol. Teď 3 hodiny na skákání jedné mapy, kterou ani zdaleka nedokončím opravdu nemám.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 3 let

Ukládání progresu jsem už jednou navrhoval, něják se to nechytlo. Dal bych ho do tématických, extreme a odměnové 250+coinů, možnost měnění hotbaru není podle mě zapotřebí.