Opice v AT • Minicraft.cz



MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Takto by člen AT nemal písať hráčom, aj keď to myslí len zo zábavy. Pokiaľ to ešte neriešil interne skritek, tak na to mrknem.

Milenoš






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



ZoubkovySkritek
Admin

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » přes 3 let

Ahoj,

prvně nějaké hmatatelné důkazy, které u tvojí stížnosti chybí: 

https://ctrlv.cz/lIdU, https://ctrlv.cz/36XO - "Jste jen kidi", "Tento A-team není hoden respektu", "Vymrdaný A-team" a x dalších vulgarit a blá blá blá.

https://ctrlv.cz/mCzT - Tady tvoje vizitka

https://ctrlv.cz/kcka - Omezování svobody? Ale notak

https://ctrlv.cz/Ls5w - Další vizitka téhla bandy (spam)

 

https://ctrlv.cz/BXTC - Výzva člena AT, abyste přestali

 

Když to vezmu popořadě, tak je jasně vidět, že máte volnou chvilku a vašeho "lídra" nenapadlo nic lepšího, než jít vrtat do AdminTeamu. Jestli si kdokoliv z vás myslí, že s námi můžete jednat bez respektu, dělat si z nás hej počkej, urážet atd. tak jste na omylu. Neodpovídáme denně na stovky dotazů, abychom pak museli poslouchat tyhle vaše přiblbý kecy. Pokud kdokoliv z vás chce urážet nějakého člena AT, tak bude muset prvně projít náborem a nějakou tu dobu v AT pobýt, do té doby budete muset držet jazyk za zuby, protože vaše "kritika" je naprosto nemístná, zcestná, nemá hlavu ani patu a o nějaké výpovědní hodnotě ani nemluvím. Co se týče výše uvedené situace, na kterou si stěžuješ, tak "Spam" je jakékoliv zahlcování chatu a je úplně jedno, jestli napíšeš D 30x v jednom řádku anebo každé D na řádek nový. Spam to je a tečka, tady nehodlám debatovat. Pokud jde o "vyhrožování", tak to není žádná výhružka, ale pouze varování, které je v souladu s banovacím pořádkem a člen AT se tedy nedopustil žádného pochybení. Jak si to přebereš ty už mi je celkem jedno, v dané situaci tě pouze varoval. Další tvoje poznámky typu "Do AT berou kidy", "Berte někoho kdo tu hraje déle" atd. snad ani nemusím nijak vyvracet. Každý s IQ nad 50 a mozkem na správném místě ví, že každý hráč (boudoucí člen AT) prochází spravedlivým výběrem (náborem), každý hráč má právo se náboru zúčastnit atd atd. Není tomu tak, že bychom si vylosovali pár náhodných lidí a přijali je jen na základě toho, že si myslíme, že jsou dobří. O všech boudoucích členech probíhá hlasování ověřených členů AT, kteří se musí většinově shodnout, pokud k tomu nedojde, hráč vybrán není. Dále musí nový člen AT podstoupit pohovor a projít zkušební dobou, která trvá měsíc. Jestli ti tohle přijde jako něco, co by zvládl kid anebo nějaký děcko, tak si dál žij v tvé naivní představě. Pokud hodláš dál rýpat do členů AT a zejména do nováčků, kteří se teprve zaučují a ne vždy se jim něco povede, tak pogratuluj svému egu, kterému to nejspíš dělá dobře, ale potom mi laskavě nepiš do zpráv, abych s tím něco udělal. Pokud se sám nad sebou nezamyslíš, nemá smysl s tebou cokoliv řešit. POkud chceš podat stížnost na členy AT, udělej to rozumně, jak jsem ti už jednou doporučoval, tohle tvoje plakání na forum s cílem udělat z nás blbce dělá blbce maximálně z vás. Stížnost na člena AT pochopitelně zamítám, nezachoval se nijak špatně a v nesouladu s pravidly. Samozřejmě s ním promluvím o tom, jak by bylo ještě vhodnější řešit tenhle problém, ale  s žádným trestem nepočítej. Pokud uvidím další šťourání do členů AT a jakékoliv ponižování, budeš potrestán. Nejsme tady od toho, aby si z nás každý dělal srandičky, máme mnoho jiných věcí na práci. Téma zamykám, jestli se chceš vyjádřit, tak mi napiš na mail anebo do soukromé zprávy (pokud to bude nesmyslný a arogantní text, neočekávej okamžité jednání).

 

Trpaslík

 






discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek