Něco k zamyšlení • Minicraft.cz



Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 3 let

Zdravím, 

Jelikož to nechci moc rozebírat a nechci z toho dělat největší událost serveru, tak to dávám sem a ať si každý na to udělá svůj vlastní názor. Dnes dopoledne byl vyhozen jeden hráč naší milovanou builderku a to za prozrazovaní její přítomnosti na SkyPVP v módu Vanish. Tento trest by byl adekvátní, kdyby měl členku AT hráč třeba ve friendech a tím pádem by věděl jenom on, že se na daném serveru nachází a rozhodl by se o to podělit s ostatními. Jenže v této situaci to mohl zjístit v podstatě kdokoliv. V tu dobu stačilo dát /find a nebo se podívat do staffu, protože tam byl jediný člen AT a to byla ona. Navíc byla před kickem na SkyPVP bez vanishe, takže málokomu by nedošlo, že tam ještě stále je.

Poté, co dostal kick, se hráč snažil zjistit, proč ho vlastně dostal, a tak hledal builderku a zkoušel jí napsat pár otázek. Jenže ta ho celou dobu ignorovala, i když neměla vanish a byla online. Místo řešení problému se rozhodla pobíhat po spawnu a věnovala se svým věcem, které se ji pravděpodobně zdáli důležitější, než nějaký banální problém hráče. Po zhruba jedné hodině se mu rozhodla konečně odepsat, a to takovým způsobem, že se hráč musel cítit jako nemyslící mimino. To, co mu napsala, můžete vidět na screenech a spoustu dalších věcí, jako důkaz o kicku atd.

A to je asi vše, byl bych rád, aby jste si o tom udělali vlastní názor a klidně i něco napsali pod tento příspěvek. Klidně i nějaký ten hate na mě a nebo na můj údajný "team proti builderce".

S pozdravem Moravak

https://ctrlv.cz/t2dC

https://ctrlv.cz/GnAE

https://ctrlv.cz/B0d0

https://ctrlv.cz/0CLp - hráči sami viděli, že už tam builderka předtím byla a také, jak už bylo zmiňováno, si ji tam lehko mohli najít pomocí /find, a to i když byla v módu vanish.








irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 3 let

Ahoj,

rada by som dodala, že som na danú osobu tiež videla pár sťažností. Nerada by som konkretizovala aké a od koho, len chcem povedať, že by sa možno jej správanie mohlo prehodnotiť.

 








MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Ako vidím, tak niektoré veci ktoré vyťahuješ, tak sú neskutočne banálne. Ohľadom Vanishu nespravila builderka nič zlé, to so staffom, tak neviem na čo narážaš, keby prezradzuješ iných členov AT, tak taktiež dostaneš kick, prípadne warn alebo rovno mute. Ohľadom príkazu /find by bolo dobré, keby si to nechala builderka na svoj nick zablokovať, aby ju nebolo možné nájsť a ísť takto v medziach pravidiel.

Čo sa týka ignorovania vecí na ňu, tak k tomu nič nemám.

Milenoš






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



ParecekCZECH
Hráč

2 postů
1 reputace

IGN: _Psych0_Arag0n_
Od ParecekCZECH » přes 3 let
No ale je normální že mě builderka ignoruje ? jako sorry ale tohle mi nejde do hlavy







Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 3 let

Podle mně Builderka neudělala nic špatného, takhle by se měl zachovat každý člen AT.

Ohledně kolem toho příkazu /staff jde sice viděz že je online, ale nejde vidět na jaké části serveru.

Další věc příkaz /find to je chyba builderky že ho má povolený, ale vy hráči toho taky nemusíte využívat a provokovat jí. Podle mně to bylo cíleno schválně, a jestli se jí chcete na něco zeptat existuje příkaz /helpop, který je k tomuto určený.

Poslední věc "ignorace" nemáte zde žádné důkazy ohledně toho že by vás ignorovala. Na jednom screenu lze vidět že vám odpověděla, tudíž vás neignorovala. A jestli odpověděla později tak možná něco řešila uvědomte si že svět se netočí jen kolem vás!

Za mně vše






Krásný den přeje Hesko



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Ahoj,

nechcem sa zastávať tejto hráčky, kedže na ňu mám tiež svoj názor, no tiež mám dôvod, prečo som to s tebou neriešil, aj keď si chcel. Je to ako píše tetuška banálna a úplne nepodstatná vec. To, že si ju vieme vyhľadať pomocou /find je fakt, no netreba toho zneužívať. Hráčka si išla robiť svoju prácu, ktorú je povinná robiť v čase, keď sa na serveri nenachádza niekto z helperov alebo moderátorov. Bolo by možno fajn zvážiť, čo riešiť a čo neriešiť. Ak by sa otvorila diskusia o hádzaní gúl na túto hráčku, tak by som sa ku tomu rád vyjadril, lebo vtedy táto hráčka reagovala prehnane, no toto mi príde úplne v poriadku.

Môj názor.

Legi:))








Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 3 let

No mně nešlo ani tak o ten kick, jako o to, co bylo po tom. Zároveň mi příjde vtipné, jak všichni zde narážite na ten kick a nikdo se nezastavuje nad jejím ignorováním a chováním. Max. Milen se u té částé ignorace hráčů pozastavil.








saffers
Majitel

5326 postů
7502 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 3 let

Zdravím,

byl bych rád za to, kdyby mi chodily nějaké rozumné stížnosti. Bohužel to se například o dnešní, kdy si dotyčný stěžoval na její ignoraci a vypadlo z něj, že si s ní chtěl udělat jen screenshot příliš říci nedá.

Samozřejmě pokud se stane něco alespoň trochu závažného, tak to samozřejmě řešte, ale jinak to je jen zbytečné pálení našeho času (předpokládám, že nikdo v našem týmu netrpí nadbytkem času) a i vašeho, pokud se rozhodnete dělat něco užitečného. Chápu, že o letních prázdninách jej někteří mají více, než dokáží využít, ale i na YouTube je dostatek informací, které vás mohou rozvinout nejenom v Minecraftu.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 3 let

Dobře, tak to asi můžete zamknout.








irie
Sponzor

112 postů
122 reputace

IGN: irie
Od irie » přes 3 let

Ahoj,

ešte by som rada dodala, že to o tej ignorácii písala jedna moja známa, ktorá občas býva prihlásená na mojom notebooku. Týmto by som sa chcela za celú túto vec ospravedlniť, zrejme nesprávne pochopila o kom je reč. O tom čo napísala som zistila až po tom, čo už to videlo niekoľko hráčov. Prípsevok som prepísala na niečo iné. Nerada by som, aby bol niekto konfrontovaný za niečo, čo nespravil. Takže v skratke - to o ignorovaní bolo mierené na niekoho iného. 

 

Ďakujem za pochopenie, Irie