SkyBlock návrhy • Minicraft.cz



Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 4 let

Dobrý den, mám pár návrhů co změnit na SB.

1. Snížit level emraldu pro is level (aby přidával méně bodů do is lvl), protože každý kdo má farmu na vindi a znám hráče, kteří tam mají i 40 a více spawneru si dělají jen emeraldové bloky a staví snimi nehorázné platformy pod ostrovem a hrají jen na level ostrova. SkyBlock by neměl být o tom mít největší level ostrova, nýbrž o tom si zahrát SkyBlock jako kdyby jste si stáhli mapu do singlu.

2. Místo is lvl by se před nickem hráče ukazoval odehraný čas, bylo by to lepší podle mně, protože někteří mají až bijící do očí lvl isu a mít před nickem 6 místné číslo je docela moc. Nejlepší by bylo kdyby se is lvl úplně smazal a bylo to jak na OB podle mně je is lvl zcela zbytečný.

3. Resetovat peníze (vymazat všechny dolary co byli vydělány způsoby, které již nejsou možny), protože někteří hráči mají vydělané peníze jěště ze starých jobs například @MILENAJETETA, který si z nočním boostem za jeden brick vydělával skoro 5000$ (tuhle informaci mám od hráče ScoGii) všechno jsem to přepočítal a za 9 stacku (576) si vydělal přibližně 2 880 000$ což je úplně přes čáru snadno se dalo vydělat a tyto peníze hráčum zůstaly MILENAJETETA má kvůli tomu teď okolo 1 115 000 000$ což je obrovská částka, a proto bych všechny tyto $ vydělané tímto způsobem smazal.

Za mně vše pište své názory pod tento post díky s pozdravem Hesko :-)

 






Krásný den přeje Hesko



MILENAJETETA
Helper+

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Ahoj, Neviem prečo, ale príde mi to, že celý tento topic je z časti vytvorený kvôli mne, pretože do všetkých častí zapadám a dokonca 3 je hlavne o mne :-D... Ohľadom 1 nesúhlasím s tvojím návrhom. Je pekné, že obhajuješ názor, že skyblock by mal byť hlavne o survival pôžitku, craftení a stavaní fariem, no hneď ako pridáš is level, tak sa nájdu hráči, ktorí proste budú hrať na ten is level,to nezmeníš. Tak isto, ako máš ty názor, že skyblock by mal byť o tom pravom pôžitku ako zo singl, tak isto to berú ostatní hráči, akurát s tým rozdielom, že ich hlavný bod záujmu je mať vysoký is level, alebo byť najbohatší, alebo mať najväčšiu farmu, proste každý má iný cieľ, ktorého sa drží a nevidím dôvod odoberať zbytočne 1 časť zo servera v ktorej hráči súťažia. 2. Odohraný čas, samostatne si myslím, že je to vskutku zbytočná štatistika, ktorú je veľmi ľahké získať. Stačí ti afkovanie a hneď budeš medzi prvými. Tak isto by si s týmto hráčov naštval, ktorí hrajú na ten is level a pýšia sa tým. Toto si myslím, že viacej odzrkadľuje postup hráčov, než naafkované hodiny. 3. Vyresetovanie money, je pekný nápad, ale ťažko zrealizovateľní, keďže stále sa objavujú nové veci, ktoré nahradzujú tie staré, akurát s tým rozdielom, že po update na 1.15 ešte žiaľ nie sú moc tie spôsoby známe medzi hráčmi.





IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 4 let

@MILENAJETETA  Není o tobě pouze jsem tě zmínil jako příklad v třetím bodě

 






Krásný den přeje Hesko



MILENAJETETA
Helper+

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 4 let
Oukej. Tak či tak, nesúhlasím s tvojimi nápadmi. Dodatočne, čo sa týka ešte resetu money, tak rovno by sa mohol dať wipe skyblocku, no neviem, či by s tým hráči súhlasili.





IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 4 let

@saffers prosím o vyjádření ohledně návrhů.






Krásný den přeje Hesko



saffers
Majitel

5347 postů
7523 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

osobně si myslím, že mé vyjádření není potřeba - všechno důležité již bylo řečeno.

1. a 2. Vždy bude existovat nějaký blok, který lze získat jednodušeji než ostatní a přinese znatelně vyšší level. Nemyslím si, že zrovna emerald blok by měl být snížený - přidává podobně jako ostatní cenné bloky. Vhodnější by mohlo být snížení hodnoty všech bloků na 0.1× - to ale je spíše k diskuzi (nový hráč by měl menší monivaci k pokračování, kdyby musel vynaložit 10× více úsilí pro znatelně vyšší level).

3. Minimálně stejná část hráčů, která by byla pro reset by byla i proti a někteří z nich na výdělku pěnez strávila mnohem více času než samotným stavěním. I nyní je spousta cest, jak si na Skyblocku přijít k značným penězům, pouze nejsou tolik rozšířené mezi hráči. 






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva