Build Creative • Minicraft.cz



VacantRS
Hráč

12 postů
1 reputace

IGN: VacantRS
Od VacantRS » přes 4 let

Build Creative je dobrý ale je škoda že to je jak pay to play protože musíš platit za nějaké blocky a musíš být spoznor či VIP aby jsi mohl pracovat s armor stendamy ATD. takže mě napadlo že když to tak být musí tak aby aspon' to armorstand menu bylo free nebo třeba za 400 coins








Diamond_Boy
VIP

107 postů
36 reputace

IGN: Diamond_Boy
Od Diamond_Boy » přes 4 let

Čo sa týka tých armor standov - sú to entity takže ak by boli dostupné zdarma tak by pravdepodobne server lagoval ešte viac ako teraz.






VIP  Diamond_Boy



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Zdar,

osobne si myslím že by sa mohli niektoré bloky dať ako free, no armorstandy a pod. nie, z dôvodou spomenutého lagovania servera. 








saffers
Majitel

5325 postů
7500 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím, v obchodě na creativech jsou prakticky jen tile-entity nebo entity, u kterých je žádoucí, aby na serveru byly jen v omezeném počtu (pokud jsou načtené, tak jej vytěžují) stejně jako armortandy ze stojanového studia - ty ale mohou hráči stavět i bez hodnosti, jen nemají k dispozici tolik možností jejich úprav. Kromě armorstandového studia si hráč může pořídit vše pouze za coiny, které získá při hlasování, denních odměnách, hraní miniher apod.

Například na BuildCreativu je WorldEdit dostupný pro všechny, který je dosti náročný na výkon hlavně pokud jej využívá více hráčů najednou, proto je důležité, aby server nevytěžovalo zbytečně moc dalších prvků a tedy nebyl důvod k nějakým lagům.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 4 let
Ohledně toho pay to play moc nesouhlasím. Minicraft je jedním z CZ/SK serverů, kde ti hodnost zůstává, minihry a PVP svět je v rovnosti (sponzor nemá žádné výhody oproti hráči kvůli fair play) a skoro vše na serveru se dá získat zcela zdarma. Téže hodnost VIP a výjimečně i SPONZOR lze získat v nějaké soutěží, v eventu pořádaných hráči nebo Eventery na Survival serverech.