Novinky za minulý týden (75) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5327 postů
7502 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím, jelikož předchozí souhrn novinek byl o něco chudší než je běžné, tento bude zase o to rozsáhlejší.

Prvně začnu s úplně novou mapou na KitPvP, ta stará byla na serveru již přibližně rok a někteří hráči již volali po obměně. Novou mapu postavil @Ilariyo, vypadá opravdu dobře a zároveň se na ní určitě i dobře hraje. Určitě ji vyzkoušejte. Mimo jiné byla navýšena vykreslovací vzdálenost, protože na této mapě se to opravdu hodí.

Nová mapa na KitPvP

 

A abychom se jen tak od nových map nedostali úplně jinam, klasicky budu pokračovat s Murder a mapou Mansion. Tu má na svědomí @Wexid, který je na serveru poměrně známý svými propracovanými mapa na Murder, zmíním například Atlantis, DarkHouse, Skool a mnohé další, které jste na serveru mohli vidět nebo tu stále jsou.

Mapa Mansion na Murder

 

A pro tento týden se předposlední mapa nachází na Parkouru, má název Aqua a postavil ji @desigledne. Mapa vypadá dobře, určitě si ji zkuste odskákat.

Mapa Aqua

 

A poslední mapou bude lobby na serveru se Skiny. Nyní má zase trochu jiný styl a navíc se na ní nachází i jednodušší parkour pro zkrácení dlouhé chvíle.

Nové lobby na Skin serveru

 

Co se zase týče survival serverů, na všech byla mírně navýšena vykreslovací vzdálenost odesílaná serverem, takže uvidíte zase o kousek dále, navíc na Skyblocku byl zařízen veřejný warp Jídlo, kde si můžete bez problému obstarat různé maso pro doplnění hunger baru, dostanete se sem také přes NPC na spawnu. Ještě na Skyblocku se ostrovy generují asynchronně, takže při vytvoření nového nebo resetu stávajícího nedojde ke chvilkovému záseku klienta na některých slabších PC.

Nový warp Jídlo na Skyblocku

 

A nakonec zmíním takovou malou novinku, ale někomu se může občas hodit - Minecraft od verze 1.13 a novější umožňuje serverům do debug screenu  (po stisknutí F3) zasílat nějaké informace, nově se tam tedy zobrazuje ping, UUID hráče a nějaké další drobnosti.

Vylepšený debug screen

 

A to je pro tento týden všechno. Opět zmíním přidání několika tagů (zejména na návrhy hráče @GejmronCZ) a opravy chyb, kompletní výpis najdete klasicky v denních changelozích.

Zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva