Novinky za minulý týden (73) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5325 postů
7500 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím, uběhl nám další týden a tak nadešel čas na nový souhrn novinek.

Hned upozorním, že velká část se týkala Parkouru. Byla přidána spousta map, zmíním například Svět od hráče @Filiking006, Barvičky od @mistr140 a nebo dvě od @adameks1 a to konkrétně Parkour250 a 251. Nesmím mimo jiné zapomenout na kompletně nové lobby nebo celou sérii Glass1 až 10. K tomu byla ještě přidána tabulka TOP hráčů podle nahraného času.

Nová série map Glass

Tabulka nejaktivnějších hráčů na Parkouru

 

Pořádné porce map se dočkala i Minihra Murder. Asi nejzajímavější nová mapa je Blocks, má ji na svědomí poměrně známý stavitel promyšlených Murder map na Minicraftu @Wexid, jedná se o různé místnosti, každý na určité téma, dále byla renovována mapa DarkHouse, kterou snají snad všichni hráči. Neméně povedená nová mapa je také Zoo od builderů @xSadBejbyy a @Derbyss, všechny určitě stojí za zahrání.

Nová mapa Zoo

Nová mapa Blocks

 

Co se týče dalších novinek, na obou Creative serverech bylo přidáno 223 nových stavebních hlav, nyní se v databází již nachází tisíce různých hlav, takže si každý vybere.

Na Creative servery byly přidány další stavební hlavy

 

Ještě připomenu, že se v sobotu konala oslava 5 let od založení serveru. Na počest měl operátor @RandomJmeno 12 hodinový stream, kde pekl Minecraft verzi Krtkova dortu. Akce se povedla a spousta hráčů si odnesla hodnotné ceny ze soutěží.

Ukázka ze streamu

 

A to je pro dnešek vše. Ještě vypíšu nějaké novinky, které stojí za zmínku jako například zvýšení render distance zasílané klientům na Survival serveru, přidání podpory 1.14.2 nebo aktualizaci automatických zpráv v chatu a motd.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva