Novinky za minulý týden (70) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5316 postů
7492 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, opět je za námi nový týden, takže klasicky vychází souhrn novinek.

Opět hned na začátek uvedu novou mapu. Jedná se o lobby na serveru s výběrem skinů, tu má na starost builderka @xSadBejbyy a vypadá opravdu dobře.

Nové lobby na Skin serveru

 

Dále budu pokračovat s Vanillou, to je trochu méně populární část Minicraftu, ale právě byla aktualizována na verzi 1.14 a zároveň s tím byl resetován End. Dále se během dalšího týdne chystá kompletní reset mapy, jelikož je velká část už vytěžená a s novou verzí by se hodilo přegenerování. Samozřejmě stavby budeme přesouvat a stará mapa bude také kompletně ke stažení.

Vanilla byla aktualizována na 1.14

 

U minihry SkyPvP bylo přidáno několik předmětů jako možných výher v crates. Tam nově najdete také brnění s enchantem projectile protection a nebo enchantovací knížky. Další dvě novinky se týkají současně i SkyPvP a jedná se o informace o teamingu při vstupu do arény a aktualizaci anticheatu.

Do crates na SkyPvP bylo přidáno několik předmětů

 

Dnes bude poslední odstavec o něco delší, protože si netroufám ani jednu z malých novinek vyřadit. Jedná se tedy o předpřipravenou stavbu traktoru na BuildCreative, možnost přidat lore k předmětům příkazem /lore (lore poté obsahuje i nick hráče, který ho nastavil) včetně příkazu /clearlore pro smazání. Nakonec ještě zmíním úpravu kompatibility zobrazování bloků z novějších verzí na verzích 1.8 a 1.7, kdy se některé nové bloky nyní zobrazují jinak. A jako poslední byla aktualizace serverových resourcepacků na nejnovější verzi Minecraftu.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let

@saffers Super! skoro bez chyby

 

kromě: 

 aktualizace serverových resourcepackůna nejnovější verzi Minecraftu.

 

tam stačí dát jen mezeru 

 

 

//PJ: Preklep opravený.






Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇