Novinky za minulý týden (64) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, týden opět utekl jako voda a tak vychází nový souhrn novinek.

Jelikož předchozí týden nebyl moc nabitý co se týče nových map, dnes začnu hned s novou mapou. Byla přidána kompletně nová mapa na PvP serveru. Mezi hlavní výhody bude patřit sloučení všech dolů nebo stanovišť do jednoho hubu. Za mapou stojí @ZoubkovySkritek, určitě se přijď podívat.

Nová mapa na PvP

 

Když už jsme u toho stavění, byla přidána nová předpřipravená stavba na BuildCreative - jedná se o raketoplán z filmu Avatar, stavbu postavil @GejmronCZ. Dále bylo na oba creative servery přidáno 163 stavebních hlav a nebo na FunCreativu byla zvětšena ukládaná vzdálenost ve Snapech.

Nová předpřipravená stavba raketoplánu

 

Na Skyblocku byl naoplátku přidán nový druh ostrova - SkyGrid. Jde o to, že je vždy postaven jeden blok s mezerou před dalším blokem. Po blokách jde sice skákat, ale hra je přesto výrazně těžší. Na Skyblocku byl dále přidán příkaz /ch pro zobrazení úkolů nebo vypnuto ničení bloků ghastem.

Nový druh ostrova na Skyblocku

 

A toto už je poslední odstavec jako obvykle s výpisem nejmenších novinek, které přesto stojí za zmínění. Například na TheBridge nelze stavět nijak okolo portálu, motd ve verzi 1.7 se zobrazuje stejně jako ve všech novějších nebo byla snížena vzdálenost odesílaných entit do klientů na hlavním lobby - díky tomu budete mít více FPS. Dále byla aktualizována pravidla nebo filtr blokovaných slov v chatu.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva