Novinky za minulý týden (63) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, další týden je za námi, tak vychází opět souhrn novinek. Po několika týdnech, kdy byly přidávány hlavně stavby přišel týden ladění a dalších velmi nepatrných vylepšení.

Začnu s BuildCreativem, který byl aktualizován na verzi 1.13.2, takže si můžete užívat nejnovějších vylepšení (nebo oprav bugů v 1.13), dále byla přidána předpřipravená stavba domu.

Nová předpřipravená stavba

 

Dále budu pokračovat se survival servery. Například na klasickém Survivalu byly upraveny některé ceny v obchodě, na Technic Survivalu zvětšeny hranice mapy, co se týče Skyblocku, tam byly novinky o něco složitější. Byla zvětšena maximální vzdálenost od hráče, kde se ještě budou spawnovat monstra nebo navýšena šance pro vznik ore v cobble generátoru. Jinak stejná novinka ohledně spawnu monster se týká i Castaway.

Na Skyblocku byla navýšena šance pro vznik ore v cobble generátoru

 

Na PvP byl aktualizován anticheat - vylepšení se týkají hlavně kopání s různámi enchanty. Dále byl mírně pozměněn scoreboard. Ještě nakonec; na parcelách se už nikomu nevygeneruje pouze parcela s oceánem, všechny parcely již budou mít souš (změna se samozřejmě týká pouze nových parcel, ty, co už byly vygenerované tak zůstanou).

Na PvP parcelách se již nebude generovat oceán

 

Poměrného vylepšení se doškalo SkyWars, kde najdete kity - těch se aktuálně necelých 20 a dají se koupit za coiny. Navíc ještě byla přidána možnost zakoupení multiplieru na skóre.

Na SkyWars byly přidány kity

 

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva