Novinky za minulý týden (62) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5324 postů
7498 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, další týden je za námi, takže vychází souhrn novinek.

Tento týden jsme přidali poměrně dost map, velké poděkování tedy patří builderovi @kaktusator_666, který stojí za spoustou z nich. Jde například i o nový spawn na Castaway. Vypadá hodně dobře, určitě mrkněte.

Nový spawn na Castaway

 

Další nový spawn najdete i na Skyblocku, opět ho má na svědomí @kaktusator_666. Na Skyblocku byl mimo jiné aktualizován scoreboard a přidána tabulka s hráči podle počtu zabití.

Nový spawn na Skyblocku

 

A aby těch map nebylo málo, stejný builder postavil extrémní mapu Dream na Parkouru. Za odskákání mapy získáte dosud největší odměnu z Parkour map a to 1000 coins za jedno odskákání. Dále bylo přidáno 6 map od hráče @DominikCZ_Zero. Určitě mapy vyzkoušejte.

Nová mapa Dream

 

A ještě poslední nová mapa. Ta je na přihlašovacím serveru, takže ji můžete vidět při každém přihlášení.

 

Několika novinek se dočkalo i Retro SkyWars, jmenovitě jde o možnost odpojení z hry příkazem /leave, spectatování probíhajících her a nebo úprava zpráv v chatu.

Na Retro SkyWars nyní můžete spectatovat hry

 

A po mapách jdeme na Creative servery, na FunCreative byly přidány výtahy - stačí nad sebe postavit iron bloky (maximálně 13 bloků nad sebou) a pokud se chceš teleportovat nahoru, stačí se postavit na iron blok a stisknout mezerník, pokud dolů, stiskneme shift. Z dalších FunCreative novinek zmíním navýšení limitů pro redstone, navýšení limitů pro maximální počet členů na jedné parcele a nebo 259 dalších stavebních hlav.

 

Stejné hlavy byly přidány i na BuildCreative, nabídka hlav se zase o něco rozrostla. Dále byla přidána jedna předpřipravená stavba a to stavba kostela.

Nová předpřipravená stavba kostela

 

A to je všechno. Nakonec ještě zmíním aktualizaci pravidel a podmínek našeho serveru, které najdete zde na webu, opravu trade systému na PvP na verzi 1.13 a nebo menší úpravu cen v obchodě na Survivalu.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



DominikCZ_19
Hráč

681 postů
124 reputace

IGN: DominikCZ_19
Od DominikCZ_19 » přes 5 let

Super, @saffers. Ani jeden překlep, to se zlepšuješ.






RVGL (Re-Volt)

Můj profil                  Najít hráče                 YouTube