Novinky za minulý týden (53) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, nečekaně opět po týdnu vycházejí novinky. Tento seznam ještě nebude nijak moc obsáhlý, protože pořád bylo období Vánoc.

Po delší době se novinek dočkal i Parkour, konkrétně šlo o novou mapu od hráče @Awyxx s názvem Parkour173. Mapu určitě nezapomeň vyzkoušet! 

Nová Parkour mapa

 

Dále budu pokračovat s Creative servery, kde na BuildCreativu byla přidaná nová předpřipravená stavba domu a 187 nových stavebních hlav. Stejné várky hlav se dočkal i FunCreative, tam byla mimo jiné i přidána tabulka nejaktivnějších hráčů za poslední měsíc.

Nová předpřipravená stavba na BuildCreative

Tabulka nejaktivnějších hráčů za poslední  měsíc na FunCreative

 

A na zbytek souhrnu nechám Survival servery. Na všech byl dostupný v období 24. - 26. kit Dárky, kde hráči mohli najít všemožné předměty do hry. Na klasický Survival byla přidána tabulka nejlepších hráčů v hádance, upraveny výdělky práce Horník a zvětšeny hranice mapy.

Tabulka nejlepších hráčů v hádance na Survivalu

 

Za to na Technic Survival byly přidány serverové achievementy známé již z klasického Survivalu. Například dále na Skyblocku byl zvětšen limit hráčského WorldEditu, stejně upravena práce Horník jako bylo zmíněno výše a mírně upraveny ceny v obchodě.

Na Technic Survivalu nově najdete Achievementy

 

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva