Novinky za minulý týden (50) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, opět je týden za námi, takže jako obvykle vychází souhrn novinek.

Prvně začnu z mého pohledu nejzajímavější novinkou - tagy. Každý hráč si může vybrat jeden tag, který se bude zobrazovat nad jeho postavičkou. Aktuálně je na výběr z přibližně 45 tagů, ale nabídka se ještě zvětší. Aktivace probíhá úplně stejně jako u Značek - stačí najít správnou postavičku na hlavním lobby (sněhulák hned vedle Značkovacího vesničana). Také proběhla menší úprava mapy na hlavním lobby, aby se v nekterých částech hráčům nelagovaly klienty.

Tagy

 

Po delší době se také změnila mapa na KitPvP, celkově je v zimním stylu a stojí za ní @iSquu. Podle reakcí hráčů nejen dobře vypadá, ale dobře se na ní i hraje. Mimo to byl ještě mírně vylepšen kit BeastMaster.

Nová mapa na KitPvP

 

A protože Vánočních map nebylo na Minicraftu málo, najdete takovou i na minihře The Bridge. Také za touto mapou stojí @iSquu a jednoduše ji poznáte podle názvu Christmas.

Nová mapa Christmas na TheBridge

 

Několika vylepšení se opět dočkal i BuildCreative, například bylo navýšeno omezování počtu bloků na jednu WorldEdit operaci a to včetně brushe, rozsáhlé úpravy tedy budou jednodušší. Mimo jiné zde najdete i 67 nových Vánočních hlav, takže stavba čehokoli s Vánoční tématikou bude o poznání jednodušší. Ty samé hlavy najdete také na FunCreative.

Na BuildCreative byl vylepšen WorldEdit

 

A to je skoro vše. Ještě zmíním, že na PvP parcelách se nově negenerují oceány, takže se nestane, že by nějaký hráč měl celou parcelu zaplavenou vodou a také hráči mohou na parcelách používat /home a /sethome. Na Survival serveru bylo přidáno několik předmětů do obchodu a nakonec si na Skyblocku můžete na celý ostrov nastavit zimní biom.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva