Novinky za minulý týden (49) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, opět vychází týdenní souhrn novinek a tento nemůže začít nijak jinak než informací o Vánočním updatu.

Pravděpodobně nejviditelnější novinkou je předělané lobby do  zimního stylu. Najdete tam také Vánoční stromeček nebo dárky. Také si nezapomeň každý den vybrat odměnu v Adventním kalendáři. Mimo jiné se do zimního tématu pozměnily i další části serveru jako spawn FunCreativu nebo lobby Skinů.

Nové Vánoční hlavní lobby

 

Jako druhou "nejhlavnější novinku" vyzdvihnu aktualizaci na verzi 1.13.2. Po Vanille a PvP se dočkal BuildCreative, kde budou novinky asi nejužitečnější, protože se jedná hlavně o stavební serveru. Můžete si tak užívat například schody a půlbloky z podpodních bloků, opracované dřevo, nový led, delfíny a spoustu dalších novinek.

BuildCreative je nyní na verzi 1.13.2

 

Po delší době se novinek dočkal i Skin server. Obohacena byla nabídka skinů v kategoriích Movie, Slime a Warrior.

Můžete si vybrat z několika nových skinů

 

Na SkyPvP byla přidána tabulka hráčů s nejvyšším killstreakem - počtem zabitých hráčů bez jedinného úmrtí (na návrh hráče @MasterGamingTV) a mírně upravena PvP zóna, aby nebylo možné hráče nijak zabít "strkáním" z ostrova.

Nová TOP tabulka na SkyPvP

 

A nakonec nechám nový spawn na Technic Survivalu. Obměnu to již chtělo, protože původní byl na serveru již od představení Technic Survivalu. Nový spawn postavil builder @MikiBlack, vypadá hodně dobře. Mimo jiné byla na Technic Survival přidána hádanka. známá z dalších survival serverů.

Nový spawn na Technic Survivalu

 

A z drobností ještě zmíním změnu cen v obchodech u některých předmětů na všech survival serverech nebo lepší aktualizaci TOP hlav na FunCreativu.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



_ImMiiskaa_
Sponzor

124 postů
12 reputace

IGN: _ImMiiskaa_
Od _ImMiiskaa_ » přes 5 let

novinek* :D