Novinky za minulý týden (47) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5325 postů
7500 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, zase uběhly dva týdny a tak vychází souhrn novinek.

Hodně neobvykle začnu s minihrou Zombies, kde se za poslední dobu nic moc nového neudálo. To se ale tento týden změnilo. Všechny vlny nově spawnují o něco více zombie, aby hra byla atraktivnější i pro více hráčů najednou a vždy to nebylo až tak jednoduché.

V Zombies se spawnuje více zombie

 

Poměrně dost malých změn se událo i na PvP - například byl přidán nový kit Miner, který obsahuje několik různých krumpáčů s různými enchanty, dále vyšší posty mohou používat /god na parcelách pro zapnutí nesmrtelnosti (při tom ale nemohou zabíjet hráče) a nakonec se malé úpravy dočkal i scoreboard - tabulka v pravé části obrazovky.

Nový kit Miner na PvP

 

Několik předpřipravených staveb bylo opět přidáno i na BuildCreative, tento týden konkrétně Rubikova kostka a stavba domku.

Nové předpřipravené stavby na BuildCreative

 

A po delší době se rozšířil výběr skinů na skin serveru, tentokrát jde o pár nových skinů v sekci Undertale a aktualizaci několika již smazaných.

Na serveru bylo přídáno několik nových skinů

 

A nakonec ještě zmíním změnu mapy na přihlašovacím serveru nebo zpřístupnění funkce Tagy - krátkého nápisu nad hráčem. Tagy jsou nyní v testování, tak je můžete nalézt zatím jen nad několika členy AT, ale již brzy budou dostupné pro všechny.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva