Novinky za minulý týden (46) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5329 postů
7504 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, opět vychází týdenní souhrn novinek, tak jdeme rovnou na to.

Trochu neobvykle začnu s BuildCreativem, kde byla přidána nová předpřipravená stavba velkého tanku a mírně pozměněno BuildCreative menu (/bcmenu).

Nová předpřipravená stavba na BuildCreative

 

Po delší době se dočkalo vylepšení i KitPvP, kam byl přidán kit MagicArcher. Ten je oproti původnímu Archerovi vylepšený prakticky ve všech oblastech - lepší enchanty a podoba navíc nabízí jako jediný kit lektvarové šípy.

Nový kit na KitPvP

 

Z důvodu znatelného vytížení Skyblocku jsme museli zavést omezování počtu spawnerů a hopperů na jeden ostrov. Aktuálně má každý hráč v základu povoleno 8 spawnerů a 64 hopperů s tím, že si je na hlavním lobby může za coiny navýšit až na 40 spawnerů a 1536 hopperů. Díky tomu nyní všichni hráči nevyužívají spawnery a hoppery "co to jen jde" a tak nedochází k lagům serveru. Také byla změněna cena za vybrané předměty v obchodě. Podobná změna v obchodě se týká všech survival serverů (běžný Survival, Technic Survival a Castaway).

Na Skyblocku bylo zavenedno omezování spawnrů a hopperů

 

A to je pro tento příspěvek téměř vše. Ještě zmíním, že nově funguje doplňování nicků hráče klávesou Tab u všech příkazů. To ušetří pár milisekund například při psaní každé soukromé zprávy. A nakonec jsme ještě odebrali veškeré tématicky zaměřené věci k Halloweenu, takže se těšte zatím na Vánoce.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva