Novinky za minulý týden (45) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, jak už to bývá, zase vychází týdenní souhrn novinek.

Jako obvykle začnu s novou mapou. Jde o mapu Halloween na minihře The Bridge, mapku postavil @xBleqiiDark. Mapa vypadá opravdu dobře, vyzkoušejte ji.

Nová mapa na The Bridge

 

Jednou z největších novinek - nejnáročnějších pro nás byla aktualizace PvP serveru na verzi 1.13.2. Nově tedy můžete využívat všechny bloky a funkce nové verze - například hledat poklady na nově vygenerovaných parcelách nebo chovat želvy.

PvP bylo aktualizováno na verzi 1.13.2

 

Menších novinek se dočkal i Skyblock. Nyní vám bude cobblestone generátor generovat více rud. Byly také navýšeny odměny v úkolech.

Cobblestone generátor nyní generuje více rud

 

Na obou creative serverech přibylo opět pár hlav ke stavění, konkrétně 131, dále na BuildCreative byla přidána nová předpřipravená stavba tanku, stavitelé, co se vyžívají ve světových válkách si tedy mohou ulehčit stavění.

Nová předpřipravená stavba na BuildCreative

 

A jako obvykle v posledním odstavci najdete menší vylepšení, které přesto stojí za zmínění. Například bylo přidáno několika předmětů do obchodu na SkyPvP a upraven styl u některých stávajících nebo vylepšeno nastavení systému kamarádů. Také byl navýšen limit počtu hráčů v jednom klanu na 50. Úplně nakonec ještě zmíním, že bylo přidání několik dalších zkratek pro rychlý teleport na určitý server (například /pvp).

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva