Novinky za minulý týden (44) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, opět po sedmi dnech vydávám souhrn novinek za poslední období.

Tento týden byly v kurzu hlavně Parkour mapy - byly přidány dokonce 3 a to Parkour169 od hráče @DominikCZ_Zero, Parkour170 od @JustFun_ a nakonec Parkour171, kterou postavili @adameks1 a @DominikCZ_Zero. Všem aktivním hráčům tyto jména určitě něco říkají, jedná se totiž o poměrně velké příspěvatele co se týče nových map. Mapy si určitě zkuste odskákat.

Nové mapy na minihře Parkour

 

Větší várka nových staveb přišla i na BuildCreative a systém předpřipravených staveb. Nově zde najdete další traktor a dům, obě stavby od hráče @interestinq a dále mlýn nebo velkého draka.

Nové předpřipravené stavby na BuildCreative

 

Několika málo novinek se dočkal Skyblock, kde byl navýšen limit na hoppery a spawnery, takže všichni hráči s obrovskými farmami na kdeco mohou zase jásat.

Na Skyblocku byl navýšen limit na hoppery a spawnery

 

A jelikož je tento souhrn oproti běžným poměrně krátký, dovolím si menší reklamu na pravidelný stream našeho operátora @RandomJmeno. Ten se bude konat v sobotu 3.11. od 18:00 jako obvykle na jeho Twitch kanále. Hlavní program má pečení dortu podle receptu v Minecraftu a to vše živě i s ochutnávkou! Určitě tam doraž!

 

A z těch minoritních změn zmíním přidání podpory verze 1.13.2 dokonce hned druhý den po vydání nebo omezení stavění do výšky na minihře The Bridge.

A zase za týden!






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



Farlo98
Sponzor

83 postů
16 reputace

IGN: Farlo98
Od Farlo98 » přes 5 let
Konečné môžem aktivovať svoje farmy 😀😀